Clash of Clans belediye binası 9 için ordu önerisi

Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba bu aralar bu oyuna sardım ve gidiyorum köy sorunum yok ama ordu düzeni lazım şu an kullandığım ordu belediye kara kışla seviyem altta iyi günler.

Şu an kullandığım ordu: 1 tane süper dev 2 tane mızrak fırlatan dev 4 tane duvar yıkıcı 1 barbar kral.

-Belediye bina seviyem: Belediye bina seviyem 9
-Kara kışla seviyem: Kara kışla seviyem 2
-Ana kışla seviyem: P. E. K. K. A'ya kadar açık.

Ejderha ordusu yetmiyor balon ordusu az da olsa yetiyor. P. E. K. K. A ordusu işe yaramıyor (şu an kullandığım orduyu Master melih kanalından izleyip gördüm)

Bir tane golem, geri kalanını full Domuz Binici basmıştım. Sürekli Hog Rush atıyordum 9 leveldeyken. Bu arada da okçu ve Barbar’ı yükseltmiştim kahramanlardan mümkün olduğunca.

Bir tane golem, geri kalanını Full domuz binici basmıştım. Sürekli hog rush atıyordum 9 leveldeyken. Bu arada da okçu ve Barbar'ı yükseltmiştim kahramanlardan mümkün olduğunca.

Golem yok hocam.

Eskiden ejderler çok iyi gidiyordu bir dene istersen.

Dedim hocam dikkatli olun olmuyor.

Ejder- balon alt seviye köylerde en mantıklısı.

Deneyeceğim hocam.

Okcu kralicenin diger ozelligini ac, sadece ejder - carpma oyna. Okcu kralicenin ozelligiyle 2 hava savunmasini izaya getirip indiriyorsun, ondan sonra diger 2'sini de carpmayla alip ejderleri saliyorsun.
Zamanında 2 Öfke geri kalana yıldırım alıp her köyü ejderlerle üçlüyordum Kahramanları da olabildiğince aynı anda yükseltmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…