Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Cihaz
14T PRO
En son 4-5 yıl önce oynadım diye hatırlıyorum. Şimdi bayağı değişmiş gördüğüm kadarıyla. Tekrardan başlamak istiyorum ama sararmı sarmazmı bilmiyorum. Eğitim süreleri kalkmış, kupa sistemi değişmiş ve daha fazlası. Eskiye nazaran nasıl bir oyun oldu, öneriniz veya tavsiyeleriniz nelerdir? Belediye binası 12'ye sahibim.

En son 4-5 yıl önce oynadım diye hatırlıyorum. Şimdi bayağı değişmiş gördüğüm kadarıyla. Tekrardan başlamak istiyorum ama sararmı sarmazmı bilmiyorum. Eğitim süreleri kalkmış, kupa sistemi değişmiş ve daha fazlası. Eskiye nazaran nasıl bir oyun oldu, öneriniz veya tavsiyeleriniz nelerdir? Belediye binası 12'ye sahibim.

Hayır. Clash Royale'e döndü, adamlar para için yeni bb getirip duruyorlar.

Para cukkalama oyununa döndü artık, parayı yatırınca gelişimin hızlanıyor ama aynı hızda yeni birlikler, ekipmanlar, kahramanlar ve belediye getiriyorlar.

TH16 hesabım vardı biraz vakit öldürmek için oyuna yeniden başlayayım dedim, her haltı oyuna getirmişler, yükselt yükselt bitmiyor.
Köyü neredeyse fulledim 90 küsür duvar, kahramanlar ve birlikleri yükseltmesi kaldı.

Başlanır. Çok hırslı oynarsan 10-15 günde köy binası 8-9 olunuyor artık.

10 yıl önceki gibi düşük seviyelerde 10-14 gün istemiyor artık.

Başlanır. Çok hırslı oynarsan 10-15 günde köy binası 8-9 olunuyor artık.

10 yıl önceki gibi düşük seviyelerde 10-14 gün istemiyor artık.
12. köy binasına sahibim, bir ara yükler incelerim bi oyunu, sararsa oynarım zevkine belki. İndirmeye üşeniyorum :)

Arkadaşlar simyacı ve inşaatçı çırağını açayımmı; 500+100 taş istiyor ikisi için. Birde Belediye binası 13 köy düzeni önerebilirmisiniz.

@ZCPS21 @LA Knight

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-06-26-18-58-11-492_com.supercell.clashofclans.webp
    Screenshot_2026-06-26-18-58-11-492_com.supercell.clashofclans.webp
    1,9 MB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Güncel köyüm fotoğrafta. 10 yıldır arada 7-8 ay bırakıp tekrar döndürüyor oyun. En son 1 yıl önce geri döndüm ve bu oyun kesinlikle para yatırmadan gelişmenizin mümkün olmadığı bir oyun. Oyunun metası tamamen herolara ve ekipmanların dönmüş durumda. İleri seviyelerde kahraman olmadan savaş kazanmak imkansız ve hero yükseltmeleri 7-8 günü bulabiliyor. Haydi sabır edip heroları yükselttiğinizi farz edelim, bu seferde ekipmanları yükseltmeniz gerekiyor ve ekipman yükseltmek para yaptırmadan imkansıza yakın zira oyunda meta olayı var. Farz edelim havacı ordularla oynuyorsunuz ve kahramanların ekipmanlarını buna göre yükselttiniz şak bir anda meta karaya dönüyor ve öylece kala kalıyorsunuz. Bir çok komplikasyonu var. Şahsen bulaşması istemem.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260626_221552_Clash of Clans.webp
    Screenshot_20260626_221552_Clash of Clans.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 4