Hocam agent sorunları yaşıyorum.

Hocam agent sorunları yaşıyorum.

Kullanmasını bilene güzel. Ya devlet sırtı ya kimse bilmiyor. 50 tane video baktım, yok o yok bu derken yine elde sıfır.

Agent sorunları derken? Bir ton mcp var PowerShell'e bile erişebilen PC'ye tam erişim sağlayan ekrandan bilgi çeken web site açıp bilgi işleyen. Bunlar kurulursa her şeyi yapabilir.

Agent sorunları derken? Bir ton mcp var PowerShell'e bile erişebilen PC'ye tam erişim sağlayan ekrandan bilgi çeken web site açıp bilgi işleyen. Bunlar kurulursa her şeyi yapabilir.
Hocam galiba benim kullandığım modeller saçma ilerliyor. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor, tam otomotik yapamıyorum. Local denemelerim başarısız oldu. Claude geçmeyi düşündüm, konu içeriğide zaten o yönde. Free denemelerde hep sorunlar yaşadım. Claude mantığını çözmeye çalışıyorum. Denemeden olmayacak.

Hocam galiba benim kullandığım modeller saçma ilerliyor. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor, tam otomotik yapamıyorum. Local denemelerim başarısız oldu. Claude geçmeyi düşündüm, konu içeriğide zaten o yönde. Free denemelerde hep sorunlar yaşadım. Claude mantığını çözmeye çalışıyorum. Denemeden olmayacak.

Önce yerelde nasıl mcp kurulur eklenir onu öğrenmenizi tavsiye ederim. Webui kurmayı opencode kurmayı bunlara mcp yüklemeyi. Yapamazsanız da ChatGPT Free sürümüne tam yetki verin ona kurdurun. C:\Users\Kullanıcı Adı\.config\opencode ve docker a nasıl mcp container oluşturulur bunları araştırın boşuna her ay para vermeyin bence.

Tüm yapay zekalar içerisinde en akıllı olanı Claude olabilir. Token fazla yiyor ancak yaptığı işi gerçekten 10 numara yapıyor. Özellikle skill dosyaları açabilmeniz ChatGPT'ye göre büyük avantaj. ChatGPT'de olduğu gibi her seferinde bir şeyi tekrar hatırlatmaya gerek yok Claude'da.