gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Sorun bende mi? Windows'a bile doğru düzgün kurulmayan, deli gibi API yiyen ama buna karşılık hiçbir şeyi yapamayan bir araç. Ben de takvime bakarım, ayarlarım, planların ben de TXT dosyası oluşturabilirim. Ha bunları yapması bile dakikalar sürüyor, neyi abartılıyor bu kadar anlayamadım.

Hype ve insanlarin bir gruba veya topluluga ait olduklarini hissetme cabasi. Halbuki spesifik kisiler icin kullanim alani var. Sosyal medyada bu hype'a katilip bir sey yapmasa bile yapiyormus gibi hissetmek.

Böyle agentlar ile uğraşacağına dediğin gibi her işini kendin yapsan çok daha pratik. Takvimini bile AI ile ayarlamak bana saçma geliyor. Bu AI agentları bir noktada aşırı gelişse bile. Ki şu anda agentı kurmak bile hayli uğraştırıcı ve gereksiz ama ona rağmen insanlar bu trene katılıyor anlamış değilim.

Clawdbot'u genelde kurmak isteyen kişiler hobilerine aşırı bağlanmış kendine bir aidiyet biçmeye çalışan topluluklardan oluşuyor. Halbuki güvenlik zaafiyetlerinin farkında olsalar adını bile anmaya korkarlar.