Makaleler
62
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Bugün ilk kez bir incelememde ürünün kutusunun fotoğraflarını da paylaşacağım :D

1755338560746.webp

IMG_20250816_123203.webp

1755338628256.webp

1755338825106.webp

Kutuyu açtığımda karşıma yalnızca mouse çıktı. Ne bir garanti belgesi, ne kullanım kılavuzu, ne de fatura gibi ekstra bir içerik vardı. Basit ve minimalist bir paketleme tercih edilmiş. Ürünün siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor; ben beyaz modeli tercih ettim. Siparişimi verdiğimden sadece 2 gün sonra ürün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı. Kargo süreci oldukça hızlıydı.

1755338912394.webp

Malzeme kalitesi konusunda ilk izlenimim olumlu oldu. Kullanmakta olduğum Rampage SMX-R44 V2 ile benzer bir malzeme yapısına sahip. Üretici bunu "Özel ABS doku" olarak tanımlıyor. Dokusu hem elde hoş bir his bırakıyor hem de kaymayı önlüyor. Mouse, sağ el kullanımı için ergonomik olarak tasarlanmış. Özellikle palm tutuş tarzı için oldukça uygun olduğunu söyleyebilirim. Elime tam oturdu ve uzun süreli kullanımda rahat hissettirdi.

Mouse’un teknik özelliklerine gelirsek; 12800 DPI desteği var ve ağırlığı bana oldukça hafif geldi. Bu da hızlı tepkiler ve rahat kullanım açısından avantaj sağlıyor. Kablosu örgü yapıda ve USB’si biraz büyük boyutta; Everest SM-770’in USB’si ile benzer. Bu tasarım kabloyu kullanırken daha sağlam ve güvenilir hissettiriyor.

Mouse’un alt kısmı, sensör ve kaydırıcı ayarları açısından standart ama kaliteli bir tasarıma sahip. Yazılım desteği sayesinde tuş atamaları, DPI ayarları, RGB aydınlatma ve makro komutlarını kolayca düzenleyebiliyorsunuz. Yazılımı resmi siteden şu bağlantı üzerinden indirebilirsiniz:

1755339571634.webp

Kablosuz alternatifi ise "Claw's Crossfire Air V1" olarak geçiyor. Eğer kablosuz bir model arayışındaysanız bu da değerlendirilebilir.

1755339258262.webp

Mouseun altı bu şekilde:

1755339520486.webp

Genel olarak fiyatına göre oldukça kaliteli bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Ergonomik tasarımı, özel ABS dokulu yüzeyi ve yazılım desteği ile hem oyun hem günlük kullanım için uygun bir mouse. Özellikle tuş atamaları ve RGB özelleştirmelerini seviyorsanız, yazılım desteği büyük bir artı sağlıyor.

Düzenleme: Eklemeyi unutmuşum. @14925 ve @21312'nın dediği gibi. Mouseu ele alıp sallayınca tıkırtı sesleri geliyor. Onun haricinde kullanırken bir sorun yok. Bu sanırım kronik bir sorunmuş ve çoğu modelde var mış. Benim için çok da bir problem yaratmıyor ama.

İncelemem bu kadardı. Umarım faydalı olmuştur ve işinize yarar. İyi Sosyaller!

Eline sağlık, bu arada mouse biraz hassas, düşürdüm bir kere ve tıkırtı geliyor fareden, içini açtım ve sensöründen geldiğini fark ettim, yapıştırdım.