EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam verdiğiniz link muhtemelen sadece size özel, ben giremiyorum, tam olarak neyi otomatik yapacağım?Proxyied tikini kaldırın.
Burda otomatix açık kalsın.
SSL -TLS sekmesine girerek orayı otomatik yapacaktınız.Hocam verdiğiniz link muhtemelen sadece size özel, ben giremiyorum, tam olarak neyi otomatik yapacağım?
@Sxinar, Evet HTTPS oldu ama bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor. DNS probhe finished yazan bir hata var.
SSL -TLS sekmesine girerek orayı otomatik yapacaktınız.
Ayrıca şu an DNS bölümümüzün SS atabilir misiniz?
SSL -TLS sekmesine girerek orayı otomatik yapacaktınız.
Ayrıca şu an DNS bölümümüzün SS atabilir misiniz?
Şimdi senin hatan name yerine @ koymak yerine subdomain koymak.Eki Görüntüle 99059
Ban falan yemeyeyim diye site linkini gizledim.
Eki Görüntüle 99061
Şu an böyle sanırım zaten otomatik.
O name koyduğun yazıyı şu şekilde giderek test et
namekoydugunyazi.domain.com
Cahillik değil, üstteki hocamı düzeltmek isterim. Yönlendirmek istediğimiz alan adı r2.net.tr yani Cloudflare'a göre @ parametresi. O kısma subdomain yazmak mantıksız olacaktır. A kaydı ile de yönlendirme yapamayız çünkü A kaydı IPV4 ister. İzninizle bence kafanızı fazla ağrıtmadan ve bu işten daha da soğumadan Cloudflare Pages için konfigürasyonlar yapmanız. Eminim bu konuda size daha iyi yardımcı olabiliriz.Hocam bu yöntem başarısız olursa sizin dediğiniz gibi yaparız. @Canepe
Ban yemeyiz sanırım hocam benim sitenin domain r2.net.tr, name kısmına ben bu domain adını koymuştum tam olarak ne yazmam gerekiyor? Cahilliğimin kusuruna bakmayın ilk defa uğraşıyorum.
Cahillik değil, üstteki hocamı düzeltmek isterim. Yönlendirmek istediğimiz alan adı r2.net.tr yani Cloudflare'a göre @ parametresi. O kısma subdomain yazmak mantıksız olacaktır. A kaydı ile de yönlendirme yapamayız çünkü A kaydı IPv4 ister. İzninizle bence kafanızı fazla ağrıtmadan ve bu işten daha da soğumadan Cloudflare Pages için konfigürasyonlar yapmanız. Eminim bu konuda size daha iyi yardımcı olabiliriz.