Cloudflare hisseleri, bugünkü yaşanan teknik sorunların etkisiyle %4 değer kaybetti.
Son düzenleme:
Batsınlar, inşallah!
İnternetin bilmem kaçı bunu kullanıyor. Ve bugün giremedik hepsine.
Batarlarsa interneti nasıl kullanacağız? Şu an internet aleminin hepsi bu sistemi kullanıyor, farklı bir alternatifte yok yazılım için.
Böyle olaylar olur ki yeni sistemler, yeni firmalar doğar ne demek batarlarsa interneti nasıl kullanacağız? İlla bir yolu bulunur Berners-Lee'mi de bu adamlar alternatifi çıkamayacak?
Gözünü seveyim ikidir görüyorum seni bugün savunma derecesine gelmişsin resmen, "sakin olun." falan yazıyordun. Bugün mesela benim işim zarar gördü, müşterilerim siteme ulaşım sağlayamadı. Ben 55 yaşında adama bugün Claudflare nedir anlatmaya çalıştım dolandırıcı olduğumu düşündüğü için.
Çıkmayacak. Cloudflare sürekli çöken bir sistem değil, sadece 2025'te bu olaylar çok artmaya başladı. Bu olaylar da taş çatlasın 2 ayda bir oluyor neredeyse. Şu anda piyasa da değerlendirilebilecek bir boşluk yok çünkü Cloudflare işini çok iyi yapıyor. Kim neden sırf "Biz çökmeyiz" garantisiyle bir alternatif çıkarsın veya şirketler bunu neden kullansın?İlla bir yolu bulunur Berners-Lee'mi de bu adamlar alternatifi çıkamayacak?