Çözüldü CMD ile farklı bilgisayar kontrolü nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadirCN

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Türkiye, Hakkari
Merhaba, birkaç saat önce CMD ile kendi bilgisayarıma bağlandım. Sanırım cd laptop@192.168.1.104 gibi bir komut girmiştim, ancak şu anda bağlanamıyorum ve nasıl yaptığımı da unuttum. Bunun tekrar nasıl yapabileceğimi öğrenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediginiz ''cd'' komutu cmd'de klasorler arasi navigasyon icin kullaniliyor, ''cd..'' yazarsaniz geriye gidersiniz klasor dizininde ornegin. Aradiginiz komut bu degil yani.

Buna ek olarak, kullanim amacinizi bilmiyorum ama, niye Windows'un icindeki Remote Desktop Connection gibi uygulamalari kullanmiyorsunuz da text tabanli bir sey bakiyorsunuz? Grafik tabanli ve direkt OS ile geliyor.

niye Windows'un icindeki Remote Desktop Connection gibi uygulamalari kullanmiyorsunuz da text tabanli bir sey bakiyorsunuz? Grafik tabanli ve direkt OS ile geliyor
Grafik tabanlılarda bant genişliği fazla kullanılıyor. Ayrıca terminalden daha hızlı işlem yapılabiliyor.
Windows'un RDP uygulamasının da pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…