CMD üzerinden Windows aktifleştirmenin sakıncası var mıdır?

895hak

Çalışkan
Arkadaşlar Windows'u CMD üzerinden etkinleştirince herhangi bir sorun teşkil eder mi? Ne tür sonuçlar doğurur? Size sormak istedim.

Hiçbir şey olmaz 2.5 yıldır kullanıyorum.

Mass ile e-posta üzerinden etkinleştirme yaptım. Anakartıma işledi. Format dahi atsam dijital lisans etkin olarak gözüküyor. (Hayatımda hiç lisans veya kod almadım. CMD üzerinden yıllarca sorunsuz kullandım.)

Sanal bir makine üzerinden e-postana dijital lisans yazdırıyorsun. O e-postayla kendi sistemine giriş yapıyorsun ve hesaptan çıksan dahi etkin olarak kalıyor. Bu sayede bilgisayarına herhangi bir uygulama kurmana, indirme yapmana da gerek kalmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Massgrave kullanın. Sorun olmaz.

KMS'ye göre daha mı iyi bir yöntem olacaktır? Bu işlem yapıldığı zaman atıyorum bir cihaz garantiye gönderildiği zaman garanti dışı vb durum oluşur mu?

MAS tool'u üzerinden HWID veya TSforge yöntemini kullanacaksanız bir sorun yok.
KMS'ye göre daha mı iyi bir yöntem olacaktır? Bu işlem yapıldığı zaman atıyorum bir cihaz garantiye gönderildiği zaman garanti dışı vb durum oluşur mu?

Son düzenleme:

İşletim sistemine yapılan bir şey cihazın donanımsal garantisini etkileyeceğini sanmıyorum. Kolay ve güvenli bir araç massgrave.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…