Nothing Ear (a) kullandım ve direkt iade ettim kalitesi rezaletti. Umarım Nothing yeni çıkardığı versiyonlarda kendini geliştirmiştir. Çünkü CMF Buds almıştım o da kötüydü.
Cmf buds bana gore buds fe'den onde bir kulaklık ikiside var hocam. Nesini beğenmediniz?

Hocam kulak ici kulaklık arayışındayımda. Asıl olarak uyurken kulanacağım. Uyurken kulağımda bir acıtma falan yapar mı sağa sola yatarken mesela düşer mi? Büyük mü boyutu nasıl?

Cmf buds bana gore buds fe'den onde bir kulaklık ikiside var hocam. Nesini beğenmediniz?
Beni tatmin etmedi hocam eq ön ayarları ve uygulaması yetersizdi. Kulaklık tasarımı bana uyumlu değildi kulağımdan düşüyordu. O fiyata daha iyi başka şeyler vardı diye hatırlıyorum satın alımından biraz geçti çünkü.

Nothing Ear (a) kullandım ve direkt iade ettim kalitesi rezaletti. Umarım Nothing yeni çıkardığı versiyonlarda kendini geliştirmiştir. Çünkü CMF Buds almıştım o da kötüydü.
Ilginc. Hem Ear (a) kullanan hem de CMF Buds kullanan arkadaslarim var bu forumda ve hicbir sikayet duymadim.

Ilginc. Hem Ear (a) kullanan hem de CMF Buds kullanan arkadaslarim var bu forumda ve hicbir sikayet duymadim.
Ear (a) gerçekten çok kötüydü ama, 4 Bin liraya o kulaklığı satmak resmen dolandırıcılık. Anker Soundcore Liberty 4 NC'ye geçtim rahat ettim.

Maalesef yok. Sleep a serisi disinda kaliteli uyku kulakligi yok. A10'da Türkiye'de yok.

Siz kullandınız mı hocam, bilgili duruyorsunuz. Yan yatarken düşmesinden kulağımdan çıkmasından korkuyorum. Bir de bataryası ne kadar gidiyor gürültü engelleme ile? Ve ayrıca uyurken kulağımda yok gibi hissedeceğim kadar iyi midir?

Siz kullandınız mı hocam, bilgili duruyorsunuz. Yan yatarken düşmesinden kulağımdan çıkmasından korkuyorum. Bir de bataryası ne kadar gidiyor gürültü engelleme ile? Ve ayrıca uyurken kulağımda yok gibi hissedeceğim kadar iyi midir?
Kullanmadim. Bu kulaklik kulagin direkt kanal icine girdigi icin sabit duruyor. Ayrica kulakligin kulagin icinde sabit kalmasini saglayan kanca gibi cikintilar var. Bataryasi belirtilene gore tek kullanimda 14 saat, kutuyla beraber 80 saat dayaniyormus. Denemedigim icin nasil bir hissiyat verir bilmiyorum. Amazon'daki yorumlara bakabilirsin.