Cmf buds bana gore buds fe'den onde bir kulaklık ikiside var hocam. Nesini beğenmediniz?Nothing Ear (a) kullandım ve direkt iade ettim kalitesi rezaletti. Umarım Nothing yeni çıkardığı versiyonlarda kendini geliştirmiştir. Çünkü CMF Buds almıştım o da kötüydü.
Detaylar
Kim cevapladı?Beni tatmin etmedi hocam eq ön ayarları ve uygulaması yetersizdi. Kulaklık tasarımı bana uyumlu değildi kulağımdan düşüyordu. O fiyata daha iyi başka şeyler vardı diye hatırlıyorum satın alımından biraz geçti çünkü.Cmf buds bana gore buds fe'den onde bir kulaklık ikiside var hocam. Nesini beğenmediniz?
- Makaleler
- 23
Ilginc. Hem Ear (a) kullanan hem de CMF Buds kullanan arkadaslarim var bu forumda ve hicbir sikayet duymadim.Nothing Ear (a) kullandım ve direkt iade ettim kalitesi rezaletti. Umarım Nothing yeni çıkardığı versiyonlarda kendini geliştirmiştir. Çünkü CMF Buds almıştım o da kötüydü.
Ear (a) gerçekten çok kötüydü ama, 4 Bin liraya o kulaklığı satmak resmen dolandırıcılık. Anker Soundcore Liberty 4 NC'ye geçtim rahat ettim.Ilginc. Hem Ear (a) kullanan hem de CMF Buds kullanan arkadaslarim var bu forumda ve hicbir sikayet duymadim.
- Makaleler
- 23
Acitir. Bundan alman lazim. Sifir aci verir bu model.Hocam kulak ici kulaklık arayışındayımda. Asıl olarak uyurken kulanacağım. Uyurken kulağımda bir acıtma falan yapar mı sağa sola yatarken mesela düşer mi? Büyük mü boyutu nasıl?
gorko
Çalışkan
Acitir. Bundan alman lazim. Sifir aci.
Hocam bunu gördüm fakat pahalı ya, 2-3K civarına yok mudur kaliteli uyku kulaklığı?
- Makaleler
- 23
Maalesef yok. Sleep A serisi disinda kaliteli uyku kulakligi yok. A10'da Turkiye'de yok.Hocam bunu gördüm fakat pahalı ya, 2-3K civarına yok mudur kaliteli uyku kulaklığı?
gorko
Çalışkan
Maalesef yok. Sleep a serisi disinda kaliteli uyku kulakligi yok. A10'da Türkiye'de yok.
Siz kullandınız mı hocam, bilgili duruyorsunuz. Yan yatarken düşmesinden kulağımdan çıkmasından korkuyorum. Bir de bataryası ne kadar gidiyor gürültü engelleme ile? Ve ayrıca uyurken kulağımda yok gibi hissedeceğim kadar iyi midir?
- Makaleler
- 23
Kullanmadim. Bu kulaklik kulagin direkt kanal icine girdigi icin sabit duruyor. Ayrica kulakligin kulagin icinde sabit kalmasini saglayan kanca gibi cikintilar var. Bataryasi belirtilene gore tek kullanimda 14 saat, kutuyla beraber 80 saat dayaniyormus. Denemedigim icin nasil bir hissiyat verir bilmiyorum. Amazon'daki yorumlara bakabilirsin.Siz kullandınız mı hocam, bilgili duruyorsunuz. Yan yatarken düşmesinden kulağımdan çıkmasından korkuyorum. Bir de bataryası ne kadar gidiyor gürültü engelleme ile? Ve ayrıca uyurken kulağımda yok gibi hissedeceğim kadar iyi midir?