Bedava. Direkt alın kaçırmayın sakın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Güzel fiyat ama Buds 2'yi 100 TL daha pahalıya almıştım. İndirim değil bindirim mübarek.
Normalde 1.399 TL altına düşmüyor kolay kolay. Buds 2 1.559 TL Buds 2, bu fiyattan alınır her türlü.Güzel fiyat ama Buds 2'yi 100 TL daha pahalıya almıştım. İndirim değil bindirim mübarek.
Evdeki Nova Pro'dan sonra tatmin edermi? Ederse alayım direkt samsung kullanıyorum telefon olarak.Bedava. Direkt alın kaçırmayın sakın.
@Aakons siz ne diyorsunuz hocam alınır mı?
Çok başka kulvarın ürünleri. Karşılaştırmak saçma olur.Evdeki Nova Pro'dan sonra tatmin edermi? Ederse alayım direkt samsung kullanıyorum telefon olarak.
@Aakons siz ne diyorsunuz hocam alınır mı?
Yani dışarıda kullanıcam ses seviyesi yüksek olsun yeterli.Çok başka kulvarın ürünleri. Karşılaştırmak saçma olur.
2a her türlü alınır o zaman.Yani dışarıda kullanıcam ses seviyesi yüksek olsun yeterli.
- Makaleler
- 23
@ircoas, eger benzer klasmanda bir performans bekliyorsan memnun etmez Nova Pro'ya gore. Ben Nova Pro'yu aratmayacak bir TWS istiyorum diyorsan bu ikisinin altina inmemelisin.
Fakat beklentin dusukse bile duz 2 modeli 2a ile arasindaki farka deger. 2 daha iyi bariz sekilde.
Fakat beklentin dusukse bile duz 2 modeli 2a ile arasindaki farka deger. 2 daha iyi bariz sekilde.
Bu bayağı tuzluymuş hocam. Beklentim düşük değil çünkü Nova Pro'dan sonra Nova 5 bile kullanamadım. Başka önerileriniz var mıdır çok uçmadan fiyat konusunda.@ircoas, eger benzer klasmanda bir performans bekliyorsan memnun etmez Nova Pro'ya gore. Ben Nova Pro'yu aratmayacak bir TWS istiyorum diyorsan bu ikisinin altina inmemelisin.
- Makaleler
- 23
Butce belirtirsen nokta atisi oneri yapabilirim.Bu bayağı tuzluymuş hocam. Beklentim düşük değil çünkü Nova Pro'dan sonra Nova 5 bile kullanamadım. Başka önerileriniz var mıdır çok uçmadan fiyat konusunda.
Yeni konular
-
-
-
-
2020 Audi A3 35 TFSI nasıldır, donanım paketleri arası farklar nelerdir?
- Geriliyorum
-
-
20.000 TL'ye kadar başlangıç seviyesi için 3D yazıcı tavsiyesi
- ahmetmelihalemdar
-