Huawei FreeBuds 2 3 mü yoksa bu mu? Hep silikonlu kulaklık kullandım en son Buds FE kullandım ve sadece sağ kulağımı ağrıtıyordu diğer kullanıcılarında sağ kulağı ağrımış sorun bizde mi Buds FE de mi bilmiyorum. Tekrar silikonlu kulaklık almaya korkuyorum.
Silikonsuz kulaklıkları bayağı merak ediyorum.

Bu kulaklık bana çok sağlam gözüktü alırsam nasıl olsa ucuz diye duşta falan kullanırım hiç umrumda olmaz böyle ucuz bir şeye ihtiyacım var. Aynı fiyatta Huawei alırsam duşa giremem.

Freebuds 3ün yorumlarına bakarken en üstte buds fe aldım kulağımı ağrıttı yazıyor..
Freebuds 3 den memnunmuş.

Son düzenleme:
@Simon aracılığı ile Buds Core aldım memnunum, bir çok CMF/Nothing kulaklık denedim deneyimlerim berbattı örnek; https://techolay.net/sosyal/konu/3-000-tlye-bluetooth-kulaklik-onerisi.149126/page-2#post-1362981 Böylece yeni çıkan kulaklıkları alıp Nothing'e bir kere daha şans vereyim dedim ama yine ve yine pişman oldum, Nothing bu işi beceremiyor arkadaş sorunların altından kalkamıyor. Her ne kadar herkes farklı düşünse de bence bu bütçede CMF falan almayın Buds 2 Plus'a kadar. Buds Core bence daha iyi.
Begenmene sevindim. Guzel gunlerde kullan.

Huawei FreeBuds 2 3 mü yoksa bu mu? Hep silikonlu kulaklık kullandım en son Buds FE kullandım ve sadece sağ kulağımı ağrıtıyordu diğer kullanıcılarında sağ kulağı ağrımış sorun bizde mi Buds FE de mi bilmiyorum. Tekrar silikonlu kulaklık almaya korkuyorum.
Silikonsuz kulaklıkları bayağı merak ediyorum.

Bu kulaklık bana çok sağlam gözüktü alırsam nasıl olsa ucuz diye duşta falan kullanırım hiç umrumda olmaz böyle ucuz bir şeye ihtiyacım var. Aynı fiyatta Huawei alırsam duşa giremem.

Freebuds 3ün yorumlarına bakarken en üstte buds fe aldım kulağımı ağrıttı yazıyor..
Freebuds 3 den memnunmuş.
Ben olsam Buds FE'den gececeksem ve Buds FE kulagimi agritsa muhtemelen Samsung Buds serisini tercih etmezdim. Buds 2a alinabilir bir model fiyatiyla. Fakat dusta kullanma. Yogun suya maruz birakirsan kulakligi, garanti kapsami disinda kalir. Silikonsuz kulakligi ve silikonlu kulakligi bir arada kullaniyorum. Silikonsuz olarak EarPods. Silikonlu olarak Anker Liberty 4 Pro. Vokaller EarPods'ta daha iyi. Konfor EarPods'ta daha iyi. Tasarim da ayni sekil. Onun disindaki her seyde Anker'i tercih ederim ama. Silikonsuz olarak alacaksan bence EarPods al. Ben S23 ile kullaniyorum.

Son düzenleme:
Buds 2'a içime çok siniyor nedense, alacağım merak ediyorum. Elimin altında ucuz bir kulaklık bulunsun istiyorum sadece, duşta yağmurda kafama takmadan kullanabileceğim ucuz bir kulaklık.
Bankada ki param+ chip para+ Hepsipay bakiyesi
+ Ön ödemeli kartlarda ki param toplam 1385TL yapıyor 15 TL eksik.

Şaka gibi yahu 15TL eksik, alamıyorum. Acaba evren mesaj mı vermeye çalışıyor belki de almamalıyım.

İnanmazsınız 2 yıldır kullanmadığım iş bankası yatırım hesabında 14.5 tl var mış şu an 50 kuruş eksiğim var.

Son düzenleme:
Buds 2'a içime çok siniyor nedense, alacağım merak ediyorum. Elimin altında ucuz bir kulaklık bulunsun istiyorum sadece, duşta yağmurda kafama takmadan kullanabileceğim ucuz bir kulaklık.
Bankada ki param+ chip para+ Hepsipay bakiyesi
+ Ön ödemeli kartlarda ki param toplam 1385TL yapıyor 15 TL eksik.

Şaka gibi yahu 15TL eksik, alamıyorum. Acaba evren mesaj mı vermeye çalışıyor belki de almamalıyım.

İnanmazsınız 2 yıldır kullanmadığım iş bankası yatırım hesabında 14.5 tl var mış şu an 50 kuruş eksiğim var.
Bence sen kulaklikta bass'tan ziyade, vokallere onem veriyorsun gibi geliyor bana nedense. CMF bass ve yuksek ses odakli kulakliklar uretiyor. Sana uygun olduguna emin misin? Bass benim basimi agritiyor mesela.

Rock ve yabancı pop hip hop ama müzik için kulak üstü kullanıyorum buds fe yi kaybettiğim için ucuz bi kulak içi alır işimi görürüm diyorum.
Ön ödemeli uygulamada tamı tamına 83 kuruş kalmış onu atabilirsem alabiliyorum şu an.

Bence sen kulaklikta bass'tan ziyade, vokallere onem veriyorsun gibi geliyor bana nedense. CMF bass ve yuksek ses odakli kulakliklar uretiyor. Sana uygun olduguna emin misin? Bass benim basimi agritiyor mesela.
Tam parayı bulmuştum da siz öyle diyince vazgeçtim, almayacağım.

Kasım indirimlerinde 2 Plus 2000'nin altına düşerse onu alırız.

Son düzenleme: