Detaylar
Kim cevapladı?Buds pro 2 daha iyi normal olarak. Fakat normal bir kullanıcıysanız düz hali yeterli.
- Makaleler
- 23
Buds 2 fiyatina Buds 2 Pro var. Bence onu al.
Sizce değer mi? Ve neden bu kadar ucuz satıcı güvenilir mi?Buds 2 fiyatina Buds 2 Pro var. Bence onu al.
- Makaleler
- 23
Deger. Buds Pro 2 CMF'in en iyi kulakligiyken duz Buds modeli en dusuk modeli. Butce varsa oneririm. Satici Nothing Turkiye. CMF'in direkt yetkili saticisi. Gonul rahatligiyla alabilirsin.Sizce değer mi? Ve neden bu kadar ucuz satıcı güvenilir mi?
Açıkçası TaoTronics SoundLiberty 53 Pro kullanıyordum ve maalesef bozuldu, bir hafta kadar Buds Fe kullandım ve ses kalitesi bence bayağı kötü müzik dinlemeyi seviyorum sesi iyi duymak istiyorum.Buds pro 2 daha iyi normal olarak. Fakat normal bir kullanıcıysanız düz hali yeterli.
Alakanız için çok teşekkür ederim, ses kalitesine önem veriyorum ve bu bağlamda alabileceğim en iyi ürünü almaya çalışıyorum ama ürünler çok karışık Buds var Buds 2 var Buds 2 Plus var Buds 2a var bunlardan hangisi makul doğrusu bilemedim gördüğüm kadarıyla siz Buds 2 Pro diyorsunuz sanırım.Deger. Buds Pro 2 CMF'in en iyi kulakligiyken duz Buds modeli en dusuk modeli. Butce varsa oneririm. Satici Nothing Turkiye. CMF'in direkt yetkili saticisi. Gonul rahatligiyla alabilirsin.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Buds 2 Pro'yu oneriyorum cunku 1.000 TL indirime girdi. 2-3 ay once bu fiyatlardaydi. Yine ayni fiyata dusmesi iyi oldu.Açıkçası TaoTronics SoundLiberty 53 Pro kullanıyordum ve maalesef bozuldu, bir hafta kadar Buds Fe kullandım ve ses kalitesi bence bayağı kötü müzik dinlemeyi seviyorum sesi iyi duymak istiyorum.
Alakanız için çok teşekkür ederim, ses kalitesine önem veriyorum ve bu bağlamda alabileceğim en iyi ürünü almaya çalışıyorum ama ürünler çok karışık Buds var Buds 2 var Buds 2 Plus var Buds 2a var bunlardan hangisi makul doğrusu bilemedim gördüğüm kadarıyla siz Buds 2 Pro diyorsunuz sanırım.
Açıkçası TaoTronics SoundLiberty 53 Pro kullanıyordum ve maalesef bozuldu, bir hafta kadar Buds FE kullandım ve ses kalitesi bence bayağı kötü müzik dinlemeyi seviyorum sesi iyi duymak istiyorum.
Telefon Samsung değil ise Buds FE'nin R50iden farkı yok. Açıkçası Samsung telefonda denediğimde bana yine düz cmf Buds daha iyi geldi.
Peki SAR değeri gibi durumlar hakkında bilginiz var mı? Ayrıca ses kalitesi konusunda falan ne düşünüyorsunuz konu hakkında bayağı bilgili gördüğüm için böyle sorular soruyorum kusura bakmayın lütfen.Rica ederim. Buds 2 Pro'yu oneriyorum cunku 1.000 TL indirime girdi. 2-3 ay once bu fiyatlardaydi. Yine ayni fiyata dusmesi iyi oldu.
- Makaleler
- 23
Kusurun yok. Ben burada harcayacagi parayi en iyi sekilde degerlendirmek isteyen birini goruyorum. Bu gayet iyi. SAR degerine gelecek olursak, cakma kulakliklar disinda bluetooth kulakliklarin SAR degeri tehlikeli degil. Bir sorun yasanmadi CMF'in kulakliklarinda. Butcenin maksimum ne kadar olacagini (seni zor duruma sokmamasi kaydiyla) soylersen oneri yapabilirim. Butce maksimum 2.500 TL ise CMF Buds Pro 2 saglamdir.Peki SAR değeri gibi durumlar hakkında bilginiz var mı? Ayrıca ses kalitesi konusunda falan ne düşünüyorsunuz konu hakkında bayağı bilgili gördüğüm için böyle sorular soruyorum kusura bakmayın lütfen.