ktwashere
Uzman
Buradan vadesiz 6 taksitle aldım sıfır ürün geldi ve IMEI Türkiye arkadaşlar. Peşin para vermenize gerek yok.
Mali GPU olarak eksi zaten çoğü emulatorde 778G Plus 7300'u pazara gonderir. Gundelik kullanim farki olmaz performans acisindan ayrica throttlelar guncellemeyle epey degisti ilk bastaki halinden cok daha az throttle yediginin bilgisini edindim nereden hatirlamiyorum.Dimensity 7300'a asla dimensity olduğu için bir eksi verilemez. Testler ortada. Cmf oyun performansı olarak daha kötü soğutma ile daha iyi performans verebiliyor. Demek ki neymiş, Dimensity'nin ürettiği işlemcilerde ısınma, yazılım sorunu yokmuş. Günlük kullanım tarafına geçersek ikisi de aynı çekirdekleri aynı frekansta kullanıyor. E az önce dedik, dimensity sıkıntılı işlemci üretmiyor diye. TSMC'nin 4 Nm'inde de bir sıkıntı olmadığını herkesin bildiğine göre bu işlemcide ne gibi bir eksi var? 778g plusa geçersek verimsiz sayılabilir evet. Çünkü muadilleri testlerde throotle yaşanmazken bu arkadaş ısındığı için gücünün yüzde 90'ını anca koruyabiliyor. Bu sorunu Samsung da yaşıyor fakat Samsung'un dökümüyle TSMC'yi bir tutmamak lazım. Normalde TSMC ile üretilmiş orta ve giriş segment dimensity ve SD işlemciler bu sorunu yaşamıyor mesela.