Hocam aldıysanız kaç günde kargoladılar telefonu? Dün gece satın aldım merakla bekliyorum umarım yarın gelir. Soruyu sorduğum anda kargoladılar telefonu İphone 11'den geçeceğim umarım memnun kalırım

Son düzenleme:
Hocam aldıysanız kaç günde kargoladılar telefonu? Dün gece satın aldım merakla bekliyorum umarım yarın gelir. soruyu sorduğum anda kargoladılar telefonu iPhone 11'den geçeceğim umarım memnun kalırım

16 Aralıkta aldım 18 Aralıkta teslim ettiler. Amazon'dan aldım kargosu yurtiçiydi.

Hocam aldıysanız kaç günde kargoladılar telefonu? Dün gece satın aldım merakla bekliyorum umarım yarın gelir. soruyu sorduğum anda kargoladılar telefonu iPhone 11'den geçeceğim umarım memnun kalırım

Hocam bence memnun kalacaksınız. Bende de iPhone 11 ve nothing Phone 1 var. Cmf Phone 1 nothing Phone 1E göre GPU konusunda bayağı daha önde, günlük kullanım performansi olarak eşit sayılır. Aşağı yukarı eşit günlük performans verir yani. Ben şahsen elimdeki cihazlar arasında bir karar veremedim. İkisinin de birbirinden güzel yönleri var. Arayüz ve performans olarak. Bu arada cmf Phone 1 sipariş ettim, kargo yeni geldi. Şimdi açacağım. Ancak yeni guncellemelerde birlikte amiral gemisi olmayan modellere bloatware gelecekmiş diye duydum. İnşallah çok etkilemez.

Hocam bence memnun kalacaksınız. Bende de iPhone 11 ve nothing Phone 1 var. Cmf Phone 1 nothing Phone 1E göre GPU konusunda bayağı daha önde, günlük kullanım performansi olarak eşit sayılır. Aşağı yukarı eşit günlük performans verir yani. Ben şahsen elimdeki cihazlar arasında bir karar veremedim. İkisinin de birbirinden güzel yönleri var. Arayüz ve performans olarak. Bu arada cmf Phone 1 sipariş ettim, kargo yeni geldi. Şimdi açacağım. Ancak yeni guncellemelerde birlikte amiral gemisi olmayan modellere bloatware gelecekmiş diye duydum. İnşallah çok etkilemez.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
o resmi kaldır adres isim vs gözüküyor sıkıntı çıkmasın :)

İP11'e göre günlük anlamda daha çok memnun eder. Onun dışında çok bir fark hissetmezsin gibi.

İP11'e göre günlük anlamda daha çok memnun eder. Onun dışında çok bir fark hissetmezsin gibi.

Hocam günlük kullanım için memnun eder ancak nadiren ufak ufak FPS düşüklüğü olabiliyor. Mesela bu iPhone 11'de olmuyor. Uygulama giriş hızları tamamen işlemciye bağlı olmadığı için güncel donanımli cihaz tabii ki de önde. Ancak hızlı bir şekilde uygulamalara gir çık yapmak söz konusu olduğunda iPhone 11 çok akıcı bir performans sergilerken bu tip giriş orta segment cihazlar onun kadar sorunsuz yapamıyor bu işi. Tabii ben sadece bu kısmı konuştum, bu karşılaştirmada ekran kalitesi, ekran süresi, pil ömrü, garanti desteği, gibi özellikleri de dahil edersek cmf Phone 1 öne geçiyor.

Son ios ile birlikte iphone 11 eskisi kadar akıcı değil ve günü zor çıkarıyor artık çünkü ömrünü tamamlıyor yavaş yavaş. Bu aldığım telefon 1-2 yıl işimi görürse yeterli sonrasında muhtemelen tekrardan değişeceğim.

Mobilde pek oyun oynamıyorum daha çok sosyal medya ve youtube, spotify vs. için günlük kullanımı rahatlatsın diye geçiyorum evet.

Birkaç özürlü teknoloji kanalı böyle şeylerin reklamını yaptığı için taksit kalkmış. Bazı içerik üreticileri gerçekten beyinsizlikte sınır tanımıyorlar. Bırak fırsat varsa gören alsın sen neden reklam yapıyorsun ki anlamış değilim. Nefret ediyorum bu bencil insanlardan. Yani heralde dünya üzerindeki tek zeki varlık olarak kendilerini filan görüyorlar. (Sözüm meclisten dışarı)

Bugün zor da olsa elime ulaştı telefon. Sisteme yurtiçi olmasına rağmen dhl kargo girmişler bunu öğrenince gördüm ki şubedeymiş ve dağıtıma çıkmamış pazartesi alamayacağım için gidip şubeden almak durumunda kaldım. Kardeşimde olan A56 ile kıyasladım telefonu bu fiyata ne yalan söyleyim o telefonu bile aratmıyor. İphone 11'e göre çok daha iyi buldum ekranı olsun, saf android olması, batarya süresi ve oyun performansı gayet güzel. İphone 11'in ısınıp drop yaşattığı oyunlar bu cihazda akıyor, Persona 5 The Phantom X gibi. Sadece arka kamerasını beğenmedim ama ön kamerası iyi gayet. İlk alırken çoğu kişi kılıfsız kullandığından kılıfa gerek olmaz diye düşünüyordum ama masaya koyunca kamerası sürtünüyor maalesef. Temu dışında kılıf bulamadım Türkiyeden alabileceğim bir yer önerirseniz mutlu olurum. Kutudan fabrika çıkışlı olarak ekran koruyucuyla çıkması da güzel. Android 14 yüklü olarak geldi ama yükseltsem mi ya da ne zaman yükseltsem bilemedim. Beklediğimden iyi çıktı açıkcası telefon birkaç sene gittiği kadar kullanacağım.