Günümüzde 128 GB depolama yetersiz gelmeye başladığından 256 GB modelini öneririm.
Bu fiyata değer bir model.
Bu fiyata değer bir model.
256'lığı yerine Realme 12+ 5G daha mantıklı (sanırım aynı fiyattı ikisi de). Şu an bu iki cihaz F/P ülkede.
Hafıza kartı destekliyor diye biliyorum, 256'ya gerek yok.
Daha mantıklı. Lütfen teknik özelliklerini kontrol edin.Realme daha mantıklı değil. Yazılımı yeterli Nothing'in.
Desteklese bile 256 almak daha iyi olur zaten çok fiyat farkı yok.
Daha mantıklı. Lütfen teknik özelliklerini kontrol edin.
Tam tipik Apple/Samsung fanboyu tavırları. BBK Electronics, benim babamın şirketi vs. değil. Arayüzü sorunsuz ama şu kendi klavyelerini bankacılıkta vs. dayatıyorlar. Bu gıcık bir şey ama bootloader kilidi açma + root diye bir şey var. Bahanesi yok yani.Her şey teknik özellikse Tecno'da alınabilinir o zaman.
Realme'nin o yazılımında keyifli vakitler.
Tam tipik Apple/Samsung fanboyu tavırları. Bbk electronics, benim babamın şirketi vs. değil. Arayüzü sorunsuz ama şu kendi klavyelerini bankacılıkta vs. dayatıyorlar. Bu gıcık bir şey ama Bootloader kilidi açma + root diye bir şey var. Bahanesi yok yani.
BBK grubunda OnePlus hariç diğer markalar Bootloader kilidi açmaya ya izin vermiyor, ya da açmayı zorlaştırıyorlar.Arayüzü sorunsuz ama şu kendi klavyelerini bankacılıkta vs. dayatıyorlar. Bu gıcık bir şey ama bootloader kilidi açma + root diye bir şey var. Bahanesi yok yani.
Realme'nin alt-orta segmentteki ürünlerinin ekranlarının açılması gibi bir sorunu var. Şu an C25s gibi alt segmentin pil ömrü bakımından en iyilerinden birisi olan telefonunu kullanıyorum 5 senedir ve ekranla kasa arasında ciddi bir boşluk oluşmuş durumda.Tam tipik Apple/Samsung fanboyu tavırları. BBK Electronics, benim babamın şirketi vs. değil. Arayüzü sorunsuz ama şu kendi klavyelerini bankacılıkta vs. dayatıyorlar. Bu gıcık bir şey ama bootloader kilidi açma + root diye bir şey var. Bahanesi yok yani.