Makaleler
6
Günümüzde 128 GB depolama yetersiz gelmeye başladığından 256 GB modelini öneririm.
Bu fiyata değer bir model.

Screenshot_20260123_042440_Akake.webp

Her şey teknik özellikse Tecno'da alınabilinir o zaman.
Realme'nin o yazılımında keyifli vakitler.
Tam tipik Apple/Samsung fanboyu tavırları. BBK Electronics, benim babamın şirketi vs. değil. Arayüzü sorunsuz ama şu kendi klavyelerini bankacılıkta vs. dayatıyorlar. Bu gıcık bir şey ama bootloader kilidi açma + root diye bir şey var. Bahanesi yok yani.

Tam tipik Apple/Samsung fanboyu tavırları. Bbk electronics, benim babamın şirketi vs. değil. Arayüzü sorunsuz ama şu kendi klavyelerini bankacılıkta vs. dayatıyorlar. Bu gıcık bir şey ama Bootloader kilidi açma + root diye bir şey var. Bahanesi yok yani.

Herhangi bir markanın fanboyu değilim. BBK grubun belli markalarını severim. Ama Realme UI BBK grubunda açık ara en kötü yazılıma sahip UI.
Buna deneyimlerimle söylüyorum. Nothing'in saf arayüzüne yaklaşamaz bile.
Hiç bir marka babamızın malı değil dostum.Ben deneyimlerime göre söylerim.Emin ol,Nothing yazılımı sayesinde daha uzun süre gidecektir.
Zaten teknik özellik konusunda Realme kamera da biraz daha önde onun dısında Phone 1 daha güçlü.
Yani hem yazılım hem donanım tarafında daha avantajlı.

Arayüzü sorunsuz ama şu kendi klavyelerini bankacılıkta vs. dayatıyorlar. Bu gıcık bir şey ama bootloader kilidi açma + root diye bir şey var. Bahanesi yok yani.
BBK grubunda OnePlus hariç diğer markalar Bootloader kilidi açmaya ya izin vermiyor, ya da açmayı zorlaştırıyorlar.

Realme'in Bloat UI'si yerine Nothing'in arayüzünü tercih ederim.

Tam tipik Apple/Samsung fanboyu tavırları. BBK Electronics, benim babamın şirketi vs. değil. Arayüzü sorunsuz ama şu kendi klavyelerini bankacılıkta vs. dayatıyorlar. Bu gıcık bir şey ama bootloader kilidi açma + root diye bir şey var. Bahanesi yok yani.
Realme'nin alt-orta segmentteki ürünlerinin ekranlarının açılması gibi bir sorunu var. Şu an C25s gibi alt segmentin pil ömrü bakımından en iyilerinden birisi olan telefonunu kullanıyorum 5 senedir ve ekranla kasa arasında ciddi bir boşluk oluşmuş durumda.
Buna benzer çok fazla global olmuş konu da var forumlarda, gidip incelersiniz.
CMF ve Nothing adlarıyla satılan telefonlar donanım ve yazılım ikilisi olarak Realme'den kat be kat üstünler, bunun en büyük sebebi Realme'nin yazılım bakımından en tepe ürünlerinde bile 50 yıl geriden geliyor olması.
Bunun fanboylukla alakası yok.