Bütçe
6.000 TL
Alabiliyorsanız Switch Lite alın. Çocuk için en uygunu o olur. Ancak el konsolu zorunlu değilse Xbox 360, Wii, belki Xbox One vs. bakabilirsiniz.

Xbox One bazen denk gelebiliyor o paraya. Fiyatına oranla çok iyi.

Hatta ve hatta, bütçeyi biraz esnetip ikinci el aldırarak Series S bile birazcık mümkün.

Bu arada özellikle Switch tercih ederseniz de Lite modelini alın tavsiyem. Çünkü diğer modelleri bozmak çok daha basit; en basitinden kardeşim Mario Party oynarken Joy-Con'lardan birini halıya düşürüp ZR tuşunu kırdı. Ayrıca kollar tak-çıkar yapmaktan tuşa basmadan çıkmaya da başlıyor. Lite hem küçük çocukların eline daha uygun hem de tek parça olduğundan daha sağlam kalır ama benim görüşüm hâlâ R36S'ten yana.

Nintendo veya onu emüle edebilen cihazlar dışı bence hepsi 6 yaşındaki bir çocuk için uygun değil. Yani hangi 6 yaşındaki çocuk AAA oyunun grafiklerine bakar, gerçekçi olalım; benim kardeşim bilgisayarımı kurduğum dönem bilgisayar yerine gidip Wii ile oynuyordu.

Kıymetli bilgiler ve öneriler aldım, çok teşekkür ederim ilginiz için. Switch Lite ve R36S önceliğim olacak. Tekrar rahatsız edebilirim sizi. Esenlikler.

Bu arada özellikle Switch tercih ederseniz de Lite modelini alın tavsiyem. Çünkü diğer modelleri bozmak çok daha basit, en basitinden kardeşim Mario party oynarken joyconlardan birini halıya düşürüp zr tuşunu kırdı. Ayrıca kollar tak çıkar yapmaktan tuşa basmadan çıkmaya da başlıyor. Lite hem küçük çocukların eline daha uygun hem de tek parça olduğundan daha sağlam kalır ama benim görüşüm hala R36S'den.

Nintendo veya onu emüle edebilen cihazlar dışı bence hepsi 6 yaşındaki bir çocuk için uygun değil. Yani hangi 6 yaşındaki çocuk AAA oyunun grafiklerine bakar gerçekçi olalım benim kardeşim bilgisayarımı kurduğum dönem bilgisayar yerine gidip Wii ile oynuyordu.

R36S için X bir cihaz öneriniz var mı?

Kıymetli bilgiler ve öneriler aldım, çok teşekkür ederim ilginiz için. Switch Lite ve R36s önceliğim olacak. Tekrar rahatsız edebilirim sizi. Esenlikler.

R36s için X bir cihaz öneriniz var mı?

Herhangi birini alabilirsiniz hocam, Arkos var mı diye sorun yeterli. Çakmalarda da aynı Rockchip kullanılıyor zaten, ahım şahım ürünler değil bunlar; çakması da aynı bu yüzden. İnsanlar bu kadar takılıyor ama neredeyse tamamen algı gibi bir şey.

R36S'in piyasada sahtesi fazla. R40S Pro'yu öneririm.

Neredeyse farkı olmayan bir cihaz için 1,5 bin fazladan vermek bence çok mantıklı değil. Ben olsam en azından o farkı veriyorsam RG35xx Plus gibi bir modeli 2. el tercih ederim. En azından Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikleri ve H700 çipi mevcut.

R40s Pro'yu ekstra inceledim bu arada, dediğim gibi sadece shell farkı var gibi.

Evet, bu cihaz. Fakat bu cihazların yanında gelen Micro SD kart dandik oluyor. Bilinen markalardan bir Micro SD kart alıp dosyaları transfer etmelisiniz kopyala yapıştır yapıp. Switch Lite'ı önermiyorum. Sebebi belki garip gelebilir fakat ben küçük çocukların ikinci el cihazlara layık olduğunu düşünmüyorum. Sıfır tercih ederdim.

Herhangi birini alabilirsiniz hocam, Arkos var mı diye sorun yeterli. Çakmalarda da aynı Rockchip kullanılıyor zaten, ahım şahım ürünler değil bunlar; çakması da aynı bu yüzden. İnsanlar bu kadar takılıyor ama neredeyse tamamen algı gibi bir şey.

Neredeyse farkı olmayan bir cihaz için 1,5 bin fazladan vermek bence çok mantıklı değil. Ben olsam en azından o farkı veriyorsam RG35xx Plus gibi bir modeli 2. el tercih ederim. En azından Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikleri ve H700 çipi mevcut.

R40s Pro'yu ekstra inceledim bu arada, dediğim gibi sadece Shell farkı var gibi.

Ben ikinci el tercih etmezdim bir hediye alsam. Komik geliyor. RG35XX Plus şu an 3.750 TL sarı sitede ve ikinci el. Shell dışında +600 mAh batarya farkı var.