Bütçe
6.000 TL
Ben ikimci el tercih etmezdim bir hediye alsam. Komik geliyor. RG35xx pus su an 3.750 TL sari sitede ve ikinci el. Shell disinde +600 mAh batarya farki var.

R36S'in sıfırı pazar yerlerinde 2 bin, sarı sitedeki esnaflarda ise 1,5 bin. Zaten R40S yanında gelen 256 GB'ın 256 GB olmadığı belli, o yüzden onu bir artı saymıyorum; fakat 600 mAh fark dediğin inanılmaz bir ekran süresi değil ki. R36S'e güçlendirilmiş batarya uydurmak aşırı basit, hadi onu geçtim 300-400 verip ekstra bir batarya ile alırım, daha uyguna 2 kat süre şarjı giden bir cihazım olur.

Ekstra olarak RG35XX Plus, 700 TL verdiğin farkı donanımıyla fazlasıyla kapatır bence. Orange Pi Zero 2W'nin konsol hali gibi bir şey cihaz.

R36S'in sıfırı pazar yerlerinde 2 bin, sarı sitede ki sıfır esnaflarda ise 1.5 bin. Zaten R40s yanında gelen 256 GB'ın 256 GB olmadığı belli o yüzden onu bir artı saymıyorum fakat 600 mAh fark dediğin inanılmaz bir ekran süresi değil ki. R36S'e güçlendirilmiş batarya uydurmak aşırı basit hadi onu geçtim 300-400 verip ekstra bir batarya ile alırım daha uyguna 2 kat süre şarjı giden bir cihazım olur.

Ekstra olarak RG35xx Plus 700 TL verdiğin farkı donanımıyla fazlasıyla kapatır bence.
Klon versiyonun batarya omrunde buyuk bir fark bulunmuyorsa alinabilir. Fakat ben cift cipli olani tercih ederdim. Klon R36S'e ArkOS gelmis. Tercih edilebilir. Fakat R40S Pro'nun 2 yil garantili olmasi bir nebze iyi.

Klon versiyonun batarya omrunde buyuk bir fark bulunmuyorsa alinabilir. Fakat ben cift cipli olani tercih ederdim. Klon R36S'e arkos gelmis. Tercih edilebilir. Fakat R40s Pro'nun 2 yil garantili olmasi bir nebze iyi.

Bulunmaz aynı rk var içinde, çift çip dediğimiz olayın tek artısı Dual channel çalışması da 1 GB RAM Dual channel olsa ne olur olmasa ne olur :D. Dediğim gibi çok düşünmeye gerek yok ayrıca R40s Pro dediğimiz model bu R36s gibi çakma Lexar kartlarla gelen modelse o sitede çakmasını satıyor olabilir. Ek olarak bu konsollarda zaten bir şeyin bozulması genel anlamda kullanıcı sorunu cümlesiyle karşına çıkıyor yani ben şimdiye kadar bu tarz bir firmanın joystick drifti bizden kaynaklı oldu gibi bir yorumunu görmedim. Zaten kalan garantiyi Esnaf'da hallederiz yorma kafanı diyerek sağlayabiliyor :D

Aklıma babamın bir sözü geldi: Yurt dışı cihazdan 2 tane mi almak yoksa 1 tane garantili cihaz mı almak istersin?

Bulunmaz aynı rk var içinde, çift çip dediğimiz olayın tek artısı Dual channel çalışması da 1 GB RAM Dual channel olsa ne olur olmasa ne olur :D. Dediğim gibi çok düşünmeye gerek yok ayrıca R40s Pro dediğimiz model bu R36s gibi çakma Lexar kartlarla gelen modelse o sitede çakmasını satıyor olabilir. Ek olarak bu konsollarda zaten bir şeyin bozulması genel anlamda kullanıcı sorunu cümlesiyle karşına çıkıyor yani ben şimdiye kadar bu tarz bir firmanın joystick drifti bizden kaynaklı oldu gibi bir yorumunu görmedim. Zaten kalan garantiyi Esnaf'da hallederiz yorma kafanı diyerek sağlayabiliyor :D

Aklıma babamın bir sözü geldi: Yurt dışı cihazdan 2 tane mi almak yoksa 1 tane garantili cihaz mı almak istersin?
Sen ne onerirsin peki konu sahibine R40S Pro yerine? Link seklinde. İkinci el RG35XX Plus mi? Joystick olsaydi alirdim.

Teknik detayların konuşulması çok keyifli, meseleyi bilemediğim için çok anlayamıyorum, affola. :) İkinci el için @Simon dediğiniz gibi ben de çok sıcak bakmıyorum ancak yorumlar en doğru ürünü almak için çok kıymetli. Cihaz temiz olursa alınabilir ancak sıfır almayı tercih ederim. Switch Lite çok güzel bir konsol, inceledim fakat başlangıcı en azından daha ufak bir cihazla yaparsak daha uygun olacak.

Teknik detayların konuşulması çok keyifli, meseleyi bilemediğim için çok anlayamıyorum, affola. :) İkinci el için @Simon dediğiniz gibi ben de çok sıcak bakmıyorum ancak yorumlar en doğru ürünü almak için çok kıymetli. Cihaz temiz olursa alınabilir ancak sıfır almayı tercih ederim. Switch Lite çok güzel bir konsol, inceledim fakat başlangıcı en azından daha ufak bir cihazla yaparsak daha uygun olacak.
Ergonomi olarak cocuk icin cok iyidir. RG35XX Plus modeliyle ayni islemciye sahip. Sifir ve bu da garantili diye biliyorum.

Sen ne onerirsin peki konu sahibine R40s Pro yerine? Link seklinde. İkinci el RG35xx Plus mi? Joystick olsaydi alirdim.

R36s öneririm benim burada demek istediğim o çocuk zaten 6 yaşında yani ne bekleyebilir ki oynayacağı oyunlar Mario falan.
(Sıfır) https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-nostalji-ve-eglence-cebinde-1303222324/detay

Zaten birkaç seneye sıkılırsa Switch Lite gibi bir modele geçiş yapabilir. Maksat bu cihazla çocuğun oyun kültürü kazanması bana göre.

Ergonomi olarak çocuk icin cok iyidir. RG35xx Plus modeliyle ayni islemciye sahip. Sifir ve bu da garantili diye biliyorum.

Joystick şart değilse güzel cihaz bataryası 6-7 saat rahat götürüyor.

R36s öneririm benim burada demek istediğim o çocuk zaten 6 yaşında yani ne bekleyebilir ki oynayacağı oyunlar Mario falan.
(Sıfır) https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-nostalji-ve-eglence-cebinde-1303222324/detay

Zaten birkaç seneye sıkılırsa Switch Lite gibi bir modele geçiş yapabilir. Maksat bu cihazla çocuğun oyun kültürü kazanması bana göre.

Joystick şart değilse güzel cihaz bataryası 6-7 saat rahat götürüyor.
Başlangıcı R36s ile yapalım o halde, joystick çocuk için daha cezbedici olabilir. Bu cihazda mütabıkız. Çok teşekkür ederim dostlar, kaleminize sağlık.

Başlangıcı R36s ile yapalım o halde, joystick çocuk için daha cezbedici olabilir. Bu cihazda mütabıkız. Çok teşekkür ederim dostlar, kaleminize sağlık.

Ne demek, yalnız gelen cihazdaki SD kartı kullanmamanızı bende tavsiye ederim. Hem aşırı yavaş dosya aktarımı hem de uzun süren açılış sekansları sinir bozabilir ayrıca açık dünyalı oyunlarda sorunlarda yaratabiliyor. Bu genel olarak bütün cihazlarda bu şekilde oluyor.