Ben sevmiyorum. Özellikle 6-11 yaş arası çocuklar aşırı itici geliyor. Gürültü yapıp bağırıp çağırmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok. Şu okullar açılsaydı da kurtulsaydık şunlardan. Sabah akşam evin içinde koşup duruyorlar. Nefret etme seviyesine geldim artık.

Üst katında çocuklu aile yaşamamış olanlar beni anlamaz tabii. O her evin içinde koştuklarında sanki deprem oluyor gibi ses geliyor. Yıllardır bu seslere maruz kala kala çocuklardan nefret eder oldum. Ölsem de çocuk yapmam. Başkalarına da bu eziyeti çektiremem. Zaten gram sevimli gelmiyorlar. 4 yaşlarına kadar tatlılar sonra gram eser kalmıyor o hallerinden.

Şu son gelen nesil iyice itici olmaya başladı zaten. 5-11 yaş arası çocukların tek vasfı tablet, telefon, PS, PC oynamak. Sosyal medyaya bağımlı haldeler.

Bazen oyunlar da da görüyorum ufak çocuklara ağır küfürler edenleri ben bu durumu pek takmam ama ufak çocuklar kafasına takıyor bir çocuğun kalbini kırmaya değer mi? Yani açtığınız konudan ben utandım.

Kral çocuk deyip geçmeyip napıcaksın 2 3 uyarırsın dinlemezse dövecek misin :D.

Çocuk deyip geçmeyin bu çocuktur anlamıyor daha küçük demeyin beyinleri çoğu yetişkinden daha zehir gibi çalışıyor kendi çocuk olduğum zamanlardan böyle hatırlıyorum tecrube.

Bence bazı çocuklar normal derece yaramaz. Ama genelinin aileleri ilgilenmediğinden dolayı, çoğu aşırı derecede canavar gibi. Problemin büyük bir kısmı bence aileden dolayı yaşanıyor. Disiplin yok, bir şey yok, eline veriyorlar tableti sonra git komşuya. Sonuçta çocuk gökten inmedi.

Ama ne kadar uslu olursa olsun, tüm çocuklar saçma sapan şeyler yaparlar. Bende arada 8-10 yıl önce yaptığım şeyleri hatırladığımda kötü oluyorum.

Son düzenleme:
Belli yaştan sonra artık akıllanmaları lazım. 10 yaşında falan yaramazlık yapmamaları lazım. Usluca durana bir şey demem severim ama aşırı yaramazlık yapanı hiç sevmem.