Çocukların sokakta bağırarak oynaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 568
  • Etiketler Etiketler
    hakkında
Herkesin rahatını bozuyorsa o çocuk değildir bence.

Çok sevimlilerse al koynuna dostum, çocuk diye yaz günü kimsenin sinirini bozamaz, Bende çocuk oldum böyle şeyler yapmadım.

Yaz tatili 2.5 ay zaten, bırak sevimli minik kardeşlerimiz sokakta oyunlarını oynasın

Çocuktur falan ama şöyle düşünün; belki sabrediyorsunuz, siz de yaşarsanız ama evde hastanız olsa, anneniz, babanız, neneniz bence sakin kalmazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla site şart ama kiralar malum işte biz de mecburiyetten oturuyoruz hocam, en yakın zamanda inşallah. Allah'tan evde yaşlı hasta falan yok, idare etmeye çalışıyoruz.

Çocuktur falan ama şöyle düşünün; belki sabrediyorsunuz, siz de yaşarsanız ama evde hastanız olsa, anneniz, babanız, neneniz bence sakin kalmazsınız.

Allah'tan yok da sabrediyoruz.

@Mehmetis, Birde bizim mahalledeki o evin karşısında çingene takımı var, her gece gürültü. İlk başta ailem çocuk sesi ne var bunda derken konu evi satılığa kadar çıkarmaya gitti hatta ev satılık.

Vallahi hocam ben sabredebiliyorum o seslere. Ama mahallede bizden başkaları rahatsız oluyor tabii.

Evi alacak kişiye şimdiden el fatiha.

Evi alacak kişiye şimdiden el fatiha.
Valla satılsa el fatiha da o çingeneyi gören adam evi almaz, bende olsam bende almam. O mahalleye çingene takımındaki biri gelir. Bizim mahalle medeniyet olarak bir 3 gömlek daha üstün. Kendimi yüceltmiyorum gerçekten öyle.

Haklısın, rahatsız olman normal. Yazın çoğunun ailesi hiçbir yere götürmediği için enerjilerini bina aralarında atıyorlar
Adam yaz dedi diye sanırım sen sadece yaz sandın, yaz kış demeden yapıyorlar.

@fortunee, Hocam şimdi site bile olsa gürültü olur, benim oturduğum konumda aslında çok nezih bir yer değil. Mahallenin içinde ayrı bir şehir gibi buraya müteahhit site kurmuş. İzole yaşıyoruz.

Haklısın, rahatsız olman normal. Yazın çoğunun ailesi hiçbir yere götürmediği için enerjilerini bina aralarında atıyorlar

O kadar etkiliyor mu ki bu yaz tatili, sonuçta okuldan sonra gene çıkıp pata küte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…