Valla dediğin gibi taşınmak, şuan sitede tek yaşıyorum. Kafam öyle bir huzurlu ki ses yok gürültü yok. He tabi bazen burda da site bile olsa türkiye şartlarında bi ayı denk geliyor ama o da site olduğu için mecburen kurallara uyuyor. Site de hemen şikayet ederler mahalle arasında kural olmadığı için herkes dingonun ahırına çeviriyor.
Valla site şart ama kiralar malum işte biz de mecburiyetten oturuyoruz hocam, en yakın zamanda inşallah. Allah'tan evde yaşlı hasta falan yok, idare etmeye çalışıyoruz.
@Mehmetis, Birde bizim mahalledeki o evin karşısında çingene takımı var, her gece gürültü. İlk başta ailem çocuk sesi ne var bunda derken konu evi satılığa kadar çıkarmaya gitti hatta ev satılık.
@Mehmetis, bir de bizim mahalledeki o evin karşısında Çingene takımı var, her gece gürültü. İlk başta ailem çocuk sesi ne var bunda derken konu evi satılığa kadar çıkarmaya gitti hatta ev satılık.
Valla satılsa el fatiha da o çingeneyi gören adam evi almaz, bende olsam bende almam. O mahalleye çingene takımındaki biri gelir. Bizim mahalle medeniyet olarak bir 3 gömlek daha üstün. Kendimi yüceltmiyorum gerçekten öyle.
@fortunee, Hocam şimdi site bile olsa gürültü olur, benim oturduğum konumda aslında çok nezih bir yer değil. Mahallenin içinde ayrı bir şehir gibi buraya müteahhit site kurmuş. İzole yaşıyoruz.