Çözüldü CoD MW 3 DirectX error hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell

FSR 3 açtım diye mi oluyor XMP yüzünden mi oluyor anlamadım. Tek bildiğim bir kere düzgün online CoD oynayamadım, sorunun çözümünü bilen var mı?

Kod:
DirectX encountered an unrecoverable error

To contact customer service support, go to https://support.activision.com/modern-warfare-iii

Error Code: 0x887A0005 (0x887A0007) (6070) D
Signature: 5EEE67D6-2AB3D6C0-B39E2762-E17692D4
Executable: game_msstore_ship.exe

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FSR yüzünden oluyormuş kapatınca düzeldi. FSR'ı kapatmayı dene diye yazın da çözüm isaretliyeyim o kadar uğraştınız.

.
Hahaha, güzel güzel. Sevindim adınıza. Ama hakkım olmayan çözümü alamam, teşekkür ederim. Size iyi oyunlar

CoD gurmesi burada.
Sorunu cozmek icin grafik ayarlarinda ki memoryscale'i azaltman veya cozunurlugunu %100'den %80'lere cekmen lazim veya DLSS, Intel XeSS AMD FSR gibi seyleri secmemen lazim. Muhtemelen ekran kartin 3060 ve asagisinda ki ekran kartlarindan. Sorunun çözümü ilk Warzone'den beri yok. Rezil bir sistemleri var yapacak bir şey yok.

Yine mi aynı hata, bir şeyleri açtın mı ya da kapattın mı?
Yok dün oynadım kapattım bozulmuş tekrar arkadaşın dediğini yapayım şimdi.

Yok işe yaramadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…