Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
1721909085233.webp

FSR 3 açtım diye mi oluyor XMP yüzünden mi oluyor anlamadım. Tek bildiğim bir kere düzgün online CoD oynayamadım, sorunun çözümünü bilen var mı?

Kod:
DirectX encountered an unrecoverable error

To contact customer service support, go to https://support.activision.com/modern-warfare-iii

Error Code: 0x887A0005 (0x887A0007) (6070) D
Signature: 5EEE67D6-2AB3D6C0-B39E2762-E17692D4
Executable: game_msstore_ship.exe

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu hatayi 4090 kartta dahi gormus birisiyim fakat cok nadirdi. Bu sorunu yasayanlarin cogunlugu eski ekran kartlari, CoD oyunlari artik guncelinde gunceli ekran kartlarini istiyor maalesef.
Yapabilecegin seyler kisitli.

1722089271631.webp

Bu 2 yol disinda yapabileceginiz tek şey ekran kartinizi degistirmek (min 4000 veya 3000 serisi) ya da ayarlari dusurebildikce dusurmek, bu sefer de oyunu oynanamaz hale getiriyorsun. Yapacagin pek bir şey yok.

ha bir de bunu denemeni oneririm ERROR DirectX 0x887A0005 anyone found a solution. :: Call of Duty® General Discussions

Çok saçma ya oyunu oynayabiliyorum ekran kartı ne fark eder ilk defa bu oyunda oluyor.

Yazdigim cozumler olmazsa yapabilecegin cok şey yok dedigim gibi CoD PC surumleri aşırı kotu, bunu baska bir oyunu 200FPS akici oynamanla falan da ilgisi yok. Ayrica birçok hata mesaji alakasizdir, genelde X sorun icin X uyarilari vardir ama artik her sorun icin ayni hata mesajlarini veriyorlar. İlk 800 saat oyunu sıkıntı olmadan oynarken bir anda bu hatalarla ugrasmak zorunda kaldim, ayarlari kisinca duzeldi sonra sistemi degisince de hiç yasamadim. Sorunu hiçbir sekilde cozulmeyenler de var. Bunu driver guncelle oyunu sil yukle gibi seylerle de cozemiyorsunuz maalesef :D ayarlari (cozunurluk ve memoryscale'i ) en dusuge cek gerekiyorsa cozunurlugu %10 yap bulanik Minecraft gibi olsun sorun yok, sadece dene ve hata almayacaksin muhtemelen.

Yazdigim cozumler olmazsa yapabilecegin cok şey yok dedigim gibi CoD PC surumleri aşırı kotu, bunu baska bir oyunu 200FPS akici oynamanla falan da ilgisi yok. Ayrica birçok hata mesaji alakasizdir, genelde X sorun icin X uyarilari vardir ama artik her sorun icin ayni hata mesajlarini veriyorlar. İlk 800 saat oyunu sıkıntı olmadan oynarken bir anda bu hatalarla ugrasmak zorunda kaldim, ayarlari kisinca duzeldi sonra sistemi degisince de hiç yasamadim. Sorunu hiçbir sekilde cozulmeyenler de var. Bunu driver guncelle oyunu sil yukle gibi seylerle de cozemiyorsunuz maalesef :D ayarlari (cozunurluk ve memoryscale'i ) en dusuge cek gerekiyorsa cozunurlugu %10 yap bulanik Minecraft gibi olsun sorun yok, sadece dene ve hata almayacaksin muhtemelen.
Affınıza sığınarak memoryscale VRAM mı?

Evet. memoryscale'i 60'dan asagi cekmeni onermem, yetmeyebilir. 70'de birak

Eki Görüntüle 69272

Bunu da en dusuge al amac oyunu oynayabilmen degil dusurebildigin kadar dusurup gir oyuna bakalim ayni hatalari alacak misin?

Eki Görüntüle 69273
İsterse oyunun her şeyini düşüğe çeksin bu hatayı yüksek ihtimal ile yine alacak. Ben 6900XT ile maç sonu bu hataları aldığımda en son monitörü fırlatacaktım aşağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterse oyunun her şeyini düşüğe çeksin bu hatayı yüksek ihtimal ile yine alacak. Ben 6900XT ile maç sonu bu hataları aldığımda en son monitörü fırlatacaktım aşağı.

Bazilari Windows'u guncelliyor ve cozuluyor bazilari oyunu silip yukluyor cozuluyor, dedigim gibi cok problemli yazilimlari var. Her turlu yolu soyleyip cozmesini saglamaktan baska yapabilecegimiz bir şey yok. İzledigim yayincilarin hicbiri bu sorunu yasamadi 1 kisinin bu sorunu yasadigini gordum onun sisteminde 3060 vardi, sorunun diger cozumlerinde tamami ekran kartini dogru sekilde ayarlayabilmek ve performansi arttirmak icin cozunurlugu ve ayarlari kismakla oluyordu. Sorun yuksek ihtimal ekran kartinin oyunu yeterli sekilde besleyememesi, cozumlerin cogu da buna yonelik zaten.

Yeterli VRAM'i saglayamiyor kartin. Texture filter anisotropic ayarini da Low'a al, texture Res'i de Low'a al bunlar cok fazla VRAM kullanmasini sagliyor kisarsan belki problem olmaz. Alt taraflarda shader quality de olmasi lazim, onu da Low'a al. VRAM'den dolayi patlama ihtimalin yuksek :D sonra oyuna girmeyi dene.