COD MW2 açılmıyor

Ricardo Quaresma 2

Başarılı
Steam üzerinden aldığım COD MW2 oyununu açmaya çalıştığımda 15-20 sn bekletip sonrasında bir hata ekranı veriyor ve kapanıyor.
Video kaydı: Kayıt

Öncelikle safe mod diye sorduğunda evet deyip safe modda başlatmayı deneyin. Olmazsa Steam kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp yerel dosyalardan oyunun launcherını bulun özelliklere girip gelişmişten pencere modunda başlatmayı deneyin, yine olmazsa oyunun config dosyasını bulup çözünürlüğü manuel olarak değiştirin.

Evet diyene kadar hata ekranı gidiyor hocam. Diğer dediklerinizi de deneyeyim şimdi

Eğer düşündüğüm çözünürlük / Hz sorunu ise bu CoD 1-2'den beri mevcut maalesef nasıl düzeltemiyorlar anlamış değilim.
Hocam 640x480 çözünürlüğünde başlatamıyorum tıklatmıyor o seçeneğe. Config dosyası da yok Battle.net indiriyorum oda %93'te takılı kaldı her şey mi sorunlu olur ya.

Hocam 640x480 çözünürlüğünde başlatamıyorum tıklatmıyor o seçeneğe. Config dosyası da yok Battle.net indiriyorum oda %93'te takılı kaldı her şey mi sorunlu olur ya.
Özellikle son senelerde iyice saldı gibime geliyor Activision hem içerik bakımından eskiye göre çok kalitesiz hem böyle yazılımsal sorunlar çoğaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…