Ricardo Quaresma 2
Başarılı
Evet diyene kadar hata ekranı gidiyor hocam. Diğer dediklerinizi de deneyeyim şimdiÖncelikle safe mod diye sorduğunda evet deyip safe modda başlatmayı deneyin. Olmazsa Steam kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp yerel dosyalardan oyunun launcherını bulun özelliklere girip gelişmişten pencere modunda başlatmayı deneyin, yine olmazsa oyunun config dosyasını bulup çözünürlüğü manuel olarak değiştirin.
Eğer düşündüğüm çözünürlük / hz sorunu ise bu CoD 1-2den beri mevcut maalesef nasıl düzeltemiyorlar anlamış değilim.Evet diyene kadar hata ekranı gidiyor hocam. Diğer dediklerinizi de deneyeyim şimdi
Hocam 640x480 çözünürlüğünde başlatamıyorum tıklatmıyor o seçeneğe. Config dosyası da yok Battle.net indiriyorum oda %93'te takılı kaldı her şey mi sorunlu olur ya.Eğer düşündüğüm çözünürlük / Hz sorunu ise bu CoD 1-2'den beri mevcut maalesef nasıl düzeltemiyorlar anlamış değilim.
Özellikle son senelerde iyice saldı gibime geliyor Activision hem içerik bakımından eskiye göre çok kalitesiz hem böyle yazılımsal sorunlar çoğaldı.Hocam 640x480 çözünürlüğünde başlatamıyorum tıklatmıyor o seçeneğe. Config dosyası da yok Battle.net indiriyorum oda %93'te takılı kaldı her şey mi sorunlu olur ya.
Doğrudur hocam Battle.net indi olmazsa Battle.net üzerinden bir şeyler deneyeceğim.Özellikle son senelerde iyice saldı gibime geliyor Activision hem içerik bakımından eskiye göre çok kalitesiz hem böyle yazılımsal sorunlar çoğaldı.