CoD Warzone nasıl oynanır?

cansxxr

Uzman
Warzone indirdim fakat HQ menüsünde ne menüsü bilmiyorum ama oyun girme menüsü sanırım. Nereden oynayacagımi bulamadım tüm modlar kilitli MW3 MW2 şeyleri çıkıyor bir tek MW2'deki bitanesi açık ona girim diyorum onda da hata alıyorum. Normal Warzone nasıl oynanır bu PUBG tarzı oynanan.

Warzone menüsü en aşağıda oluyor. Adamlar o kadar güzel bir arayüz yapmış ki her şey birbirine girmiş. Warzone ile alakalı şöyle bir kısım var. Buradan girin:
1729337651080.webp

Warzone menüsü en aşağıda oluyor. Adamlar o kadar güzel bir arayüz yapmış ki her şey birbirine girmiş. Warzone ile alakalı şöyle bir kısım var. Buradan girin:
Eki Görüntüle 91923

Warzone indiriyorum Warzone oynama yeri en altta hiçbir gösteren öğreticide yok MW şeyleri yüzünden hepsini paralı DLC filan sandım şimdi hallettim Warzone DLC indirmek gerekiyormuş enteresan.

Warzone indiriyorum, Warzone oynama yeri en altta hiçbir gösteren öğreticide yok MW şeyleri yüzünden hepsini paralı DLC filan sandım şimdi hallettim Warzone DLC indirmek gerekiyormuş enteresan.
Evet, indirmeniz gerekiyor. Yani indirdiğiniz Call of Duty, aslında oynayacağınız oyunların (Warzone, MW2, MW3) Hub'ı oluyor. O Hub üzerinden oyunlara giriş yapıyorsunuz ama oyunları oynamak için de oynadığınız platformun DLC veya eklenti ayarından indirmeniz gerekiyor, dediğim gibi. Bir de arayüzün rezilliğinin de etkisi var. MW2'nin çıkışından sonra Warzone, MW2 ve MW3 artık tek bir Hub üzerinden oynanır hale geldi.

Evet, indirmeniz gerekiyor. Yani indirdiğiniz Call of Duty, aslında oynayacağınız oyunların (Warzone, MW2, MW3) Hub'ı oluyor. O hub üzerinden oyunlara giriş yapıyorsunuz ama oyunları oynamak için de oynadığınız platformun DLC veya eklenti ayarından indirmeniz gerekiyor, dediğim gibi. Bir de arayüzün rezilliğinin de etkisi var. MW2'nin çıkışından sonra Warzone, MW2 ve MW3 artık tek bir hub üzerinden oynanır hale geldi.

Bilmeyen için karışık neyse bari bir girim denim umarım oynayabilirim 100 200 seviye adamlar gelmezse ogreneceğim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt