Codex ile geliştirilen mobil uygulamaya ücretsiz AI entegre edilebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Albus Dumbledore
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 86
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Selam arkadaşlar,

Kardeşim için Codex ile bir LGS uygulaması geliştirdim. Uygulamada, çözdüğü testlerdeki sorulara ve denemelerde yaptığı yanlışlara göre hangi konularda eksikleri olduğunu tespit etmeye yardımcı olacak küçük bir yapay rehberlik hocası/eğitim asistanı eklemek istiyorum.

Bunun için ücretsiz bir yapay zeka aracı bağlayabilir miyim? Büyük ihtimalle tamamen ücretsiz ve sınırsız bir seçenek yoktur diye düşünüyorum. Eğer böyle bir seçenek yoksa, bu tarz analiz ve yönlendirme yapabilecek bir sistemi nasıl kurabilirim? Örneğin, yanlış yapılan konuları takip eden, eksik konuları belirleyen ve buna göre çalışma önerileri sunan bir yapı nasıl oluşturulabilir?

Gemini Pro aboneliği varsa Antigravity Tools/Manager ile o planda sunulan modellerin API keyi alıp kullanılabilir. Ek olarak aldığım duyumlara göre de Nvidia Nim üzerinden sağlanan API'ler ve Opencode üzerinden free sunulan modeller varmış, bizzat denemedim. Araştırmak lazım.

Altyapıyı da modele sistem promptu yazarak gönderilen şeyleri o sistem promptu kapsamında değerlendirmesini sağlayacak şekilde yapmak lazım.

Gemini ücretsiz veriyordu. Öncelikle verinin doğru bir şekilde gitmesi gerekiyor. Düzgün bir backend yaparsanız iyi sonuçlar alabilirsiniz.
İlk aşamada hangi verileri hangi formatta göndereceğinizi ve hangi şablonda dönmesini istediğinizi belirleyin. Sonrasında bağlantıları yaptırıp sonuç almaya başlarsınız. Sonrasında deneme yaparak eksik yönlerine geliştirmeler yaparsınız.
Dediğiniz şey için aslında AI kullanmayada gerek yok. Güzel bir algoritma tasarlarsanız dışa bağımlı kalmadan kendi içerisinde cevaplar verir zaten. AI tarafını daha çok yorumlama amaçlı kullanırsanız ihtiyacınıza yarayabilir.

Gemini ücretsiz versiyonu her türlü veriyi işliyormuş. Veriyi doğru yönlendirebilirsem bunu kullanırım.

Gemini Pro aboneliği varsa
Öğrencilere verilen sürümü kullanıyorum. Sanırım Eylül ayı gibi bitecekti. Ondan dolayı ona bel bağlamak istemedim.

Gemini'ye kaldım gibi. Dediğiniz gibi güzel bir algoritma ile olur ama AI ile yorum mekanizması katmaya çalışmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…