the_darkenesss

Başarılı
Arkadaşlar, çok ağır kullanıyorum. Genelde Cursor'ın aylık 20 dolar aboneliğindeki olan limit, GPT Plus'ın olduğu limitten üstün mü? Üstünse ne kadar üstün, çok bariz bir şekilde mi öğrenmek istiyorum; adamakıllı kaynakta bulamadım. Genelde 5.6 Sol kullanıyorum, mecburi.

Cursor sanırım direkt olarak kredili bir sistemle çalışıyormuş. Aslında bakarsanız, Kim 3'ü saymazsak, 5.6 Sol şu anda Fable 5'i geçti. Ancak Opus 5 gibi bir alternatif daha dün çıktı; henüz denemedim. Belki Fable 5'den 1 tık daha düşük olup, token maliyetlerini inanılmaz azaltıyor olabilir. Bakmak lazım.

Cursor sanırım direkt olarak kredili bir sistemle çalışıyormuş. Aslında bakarsanız, Kim 3'ü saymazsak, 5.6 Sol şu anda Fable 5'i geçti. Ancak Opus 5 gibi bir alternatif daha dün çıktı; henüz denemedim. Belki Fable 5'den 1 tık daha düşük olup, token maliyetlerini inanılmaz azaltıyor olabilir. Bakmak lazım.
İnanılmaz derecede radikal bir şey olmadığı sürece 5.6 Sol'u değişmem gibi gözüküyor :D

4.8 ile aynı token miktarını harcayıp fable 5 den bir tık düşük şekilde yapmışlar. Memnunum.

4.8 ile aynı token miktarını harcayıp fable 5 den bir tık düşük şekilde yapmışlar. Memnunum.
Ben de tam fiyat-performans kısmını araştırıyordum. Fable 5'in kalkmasıyla doğan boşlukta; hem Fable kalitesini aratmayan hem de token'ları sömürmeyen mantıklı bir model fark ettim. Konuyla ilgili yakın zamanda güzel bir anlatım/rehber hazırlamayı planlıyorum.
a8fb4f77a9fe240e6f27f3bdc47a137f3c74a29d-2600x2578.webp

1784973987734.webp

Ben de şimdi cost-effectiveness kısımlarına bakıyordum. Fable 5'in kalkması sonrası insanların hem Fable deneyimine yakın bir deneyim elde etmeleri hem de Fable gibi tokenları sömürmeyen bir model olduğu kanısına vardım.
Konu ile alakalı bir rehber veya anlatım yayınlamayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 268464
Eki Görüntüle 268463
5.6 Sol dan iyi diyebilir miyiz sizce?

O zaman şöyle bir soru daha sorayım. Claude Pro nasıl? Chat Gpt plusa göre. Limiti çok önemli benim için.