baysigma

Uzman
Yer
Grove Street
Merhaba.

Saçım duştan çıktıktan sonra çok fazla kabarıyor, onun yüzünden saçıma şekil veremiyorum saçımı ortadan ikiye ayırmak istiyorum. Ne yapabilirim?

Not: Fön makinesine tutunca daha fazla kabarıyor.

Vaseline marka saç tonikleri var. RDR2'de kullandığımız gibi. Sürüyorsun ve saç sönüyor, kabarmıyor. Ya da direkt olarak WAX süreceksin ancak onlar Vaseline kadar hafif değil, kafanda hissediyorsun. Ben takım elbise giyeceğim günler Wax sürüyorum, normal giyineceğim zaman Vaseline daha doğal duruyor.

Saciniz kivircik oldugundan kabariyor olabilir bu yuzden bukle belirginlestirici gibi urunler kullanmaniz gerekiyor.

Tam olarak rutinin nasil bilmiyorum ve bir erkege tavsiyelerim uyar mi bilmiyorum ama sacin muhtemelen kalin telli ve kuru. Kendimden biliyorum o sac en minor isi temasinda kabariyor.

Sacin islakligini aldiktan sonra boyle yari nemli yari kuruyken Morfose'un Milk Therapy serisinden cift fazli kondisyoner var onu calkalayip sikabilirsin ama koklere cok sikma.

Tavsiyem Morfose kullandigin sure boyunca isiya cok maruz birakma sacini isi korumasi cok iyi degil dogal kurumaya birak saclarini. Kullanicaksan da dusuk isida tut.

Bir de haftada 1, 2 defa gece rutini olarak Milk Therapy maskesi kullan bu da sacina gereken nemi saglayacaktir. Ben arkadaslarima falan hep oneririm bu seriyi baya faydasini gordum.

Tam olarak rutinin nasıl bilmiyorum ve bir erkege tavsiyelerim uyar mi bilmiyorum ama sacin muhtemelen kalin telli ve kuru. Kendimden biliyorum o saç en minor isi temasinda kabariyor.

Sacin islakligini aldiktan sonra boyle yari nemli yari kuruyken Morfose'un milk therapy serisinden cift fazli kondisyoner var onu calkalayip sikabilirsin ama koklere cok sikma.

Tavsiyem morfose kullandığın sure boyunca isiya cok maruz birakma sacini isi korumasi cok iyi degil dogal kurumaya birak saclarini. Kullanicaksan da dusuk isida tut.

Bir de haftada 1, 2 defa gece rutini olarak milk therapy maskesi kullan bu da sacina gereken nemi saglayacaktir. Ben arkadaslarima falan hep oneririm bu seriyi bayağı faydasini gordum.

Sağ olun deneyeceğim. Saçıma şekil falan veremiyorum çok sinir bozucu.