Boyle devam etmen daha kolaysa et. Kendinle celisiyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 11
Başarılı
Allah bu durumu görünce bana acıyodur.Bu kadar detaya gerek yoktu be kral. Allah kurtarsın diyelim durum çok vahim.
Kendimle falan çelişmiyorum.Boyle devam etmen daha kolaysa et. Kendinle celisiyorsun.
Valla kardeşim tüm İslam alemi acıyor şu an sana dediğim gibi tekrardan Allah kurtarsın.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Bu galibalık bişey değil ki olay bu zaten
RamKokusuSeven 11
Başarılı
Sağ olun hocam.Valla kardeşim tüm İslam alemi acıyor şu an sana dediğim gibi tekrardan Allah kurtarsın.
Ortaokul bitmesini istiyorum ve lisenin daha kötü olacağı gerçeği insanı üzüyor. Asla benim gibi düşünen bir arkadaşım olmadı. Yani gerçekten sevmiyor muyum o kızı? Gerçekleri hem sevip hem nefret ediyorum.Bu galibalık bişey değil ki olay bu zaten. 1000 tane arkadaşına hadi şunu yapalım ben şöyle düşünüyorum dediğinde tm knk derler ama 1 tane can dostunla istediğin her konuyu saatlerce konuşabilirsin, istediğin her şeyi yapabilirsin. Tek sıkıntı kişilikte. Arkadaşlarını iyi seç daha LGS'ye bile girmedin yani erişkinliğe ulaşma aşamasındasın. İkiyüzlülük kavramı insanda bu zamanlarda belli oluyor kafa daha yeni yeni oturduğu için. Hatta biz o yüzden diyoruz size lise bitene kadar sevgili işlerine karışmayın diye. Çünkü o hissettiğin gerçek aşk falan değil. Hormonlarının sana oynadığı küçük oyunlar. Dikkat et, arkadaşlarını ve çevreni iyi seç. Mümkün mertebe kötü işler yapan, sigara alkol uyuşturucu ve suça bulaşanlarla takılma.
- Makaleler
- 2
Hepimiz öyle düşünüyoruz. Keşke büyümesekde küçük kalsak, mahallede top oynasak diye hayal ediyoruz ama olmuyor işte. Sen böyle düşünüp canını sıkma. Aksine büyüdüğün için hedeflerini genişlet. Fantezik şeyler düşünme tabii ama özellikle bizim ülkemizde el verebildiğin kadar büyük şeyler yapmak iste. Kitaplar oku, bilimsel şeyler izle sürekli kafanı bu gibi şeylerle meşgul et. Arkaya dönüp ah keşke şunu yapsaymışım triplerine girersen başa dönersin.Ortaokul bitmesini istiyorum ve lisenin daha kötü olacağı gerçeği insanı üzüyor. Asla benim gibi düşünen bir arkadaşım olmadı. Yani gerçekten sevmiyo muyum o kızı? Gerçekleri hem sevip hem nefret ediyorum.
RamKokusuSeven 11
Başarılı
Anladım hocam. Fakat merak ettim fantezik derken hangi konular? Birde çok kitap okuyorum.Hepimiz öyle düşünüyoruz. Keşke büyümesekde küçük kalsak, mahallede top oynasak diye hayal ediyoruz ama olmuyor işte. Sen böyle düşünüp canını sıkma. Aksine büyüdüğün için hedeflerini genişlet. Fantezik şeyler düşünme tabii ama özellikle bizim ülkemizde el verebildiğin kadar büyük şeyler yapmak iste. Kitaplar oku, bilimsel şeyler izle sürekli kafanı bu gibi şeylerle meşgul et. Arkaya dönüp ah keşke şunu yapsaymışım triplerine girersen başa dönersin.
- Makaleler
- 2
Yani aklın el veremiyeceği şeyler isteme. Herkesin bir zeka kapasitesi vardır. Sen kapasitenin çok üstünde bir şey isteyip başaramazsan üzülürsün, belki de depresyona girersin. Gerçi siz yeni nesil olarak akli olarak bizden daha zekisiniz. Teknolojiye erişiminiz daha bebeklikten olduğu için beyniniz sürekli bilgiyle doluyor ama bu her şeyi başarabileceğin anlamınada gelmiyor maalesef.Anladım hocam. Fakat merak ettim fantezik derken hangi konular? Birde çok kitap okuyorum.
Astronotarda 44
Üstün
Gerekirse yalnız kal, kimse kimsenin kölesi değil. Arkadaş dediğin insanın arkanı kollayıp sana her zaman destek vermesi lazım, biriyle uğraşmanı emretmesi değil.@nnomad, Fakat beni çağıran tek arkadaşım kaldı. Ama olsun onla gezerim.
Bunun çok kolay bir yolu var, hemen anlatıyorum, gözünü dört aç ve adım adım takip et.Benim için konuşma gitsin demek kolay değil. Zaten konuşmayacağım ama direk "Konuşmayalım" demek istemiyorum.
1- Telefonunda WhatsApp'a gir.
2- Arkadaşım dediğin çocuğun numarasını bul.
3- Engelle.
Aynı işlemleri sosyal medya için de yap.
Tebrikler! Artık o kişiyi hayatından çıkardın, eğer seni zorlamaya çalışırsa şikayette bulun.
RamKokusuSeven 11
Başarılı
Fantezik şeyler mesela imzamda yazdığım şeyler gibi mi?Yani aklın el veremiyeceği şeyler isteme. Herkesin bir zeka kapasitesi vardır. Sen kapasitenin çok üstünde bir şey isteyip başaramazsan üzülürsün, belki de depresyona girersin. Gerçi siz yeni nesil olarak akli olarak bizden daha zekisiniz. Teknolojiye erişiminiz daha bebeklikten olduğu için beyniniz sürekli bilgiyle doluyor ama bu her şeyi başarabileceğin anlamınada gelmiyor maalesef.
Peki okulda? Dışarıda? Yani X kişisine konuştuklarımızı derse?Gerekirse yalnız kal, kimse kimsenin kölesi değil. Arkadaş dediğin insanın arkanı kollayıp sana her zaman destek vermesi lazım, biriyle uğraşmanı emretmesi değil.
Bunun çok kolay bir yolu var, hemen anlatıyorum, gözünü dört aç ve adım adım takip et.
1- Telefonunda WhatsApp'a gir.
2- Arkadaşım dediğin çocuğun numarasını bul.
3- Engelle.
Aynı işlemleri sosyal medya için de yap.
Tebrikler! Artık o kişiyi hayatından çıkardın, eğer seni zorlamaya çalışırsa şikayette bulun.