Bu kadar sinirlenmene gerek yok. Oynadıysan kusuruma bakma, özür dilemekteyim, lakin sadece cümlesine aynı da. Yıllardır dediğim türde çok insan gördüm, çok fazla hakkı yenilen oyun gördüm. Bu tipleme de özellikle internette çok karşılaşabileceğin türden. Genelleme yapmak mantıklı değil, haklısın. Fakat, dediğim gibi insanlara karşı da sakin ve saygılı olmalısın, forum burası.
İnsanlara karşı hep saygılı davranmaya çalışırım, forumda beni tanıyan arkadaşlar da bilir. Günlük hayatımda da böyleyimdir ama çok ufak bir konu da olsa, yapmadığım bir şeyle suçlanmak hiç hoşuma gitmeyen bir durum.
Bu yüzden kendimi açıklarken biraz sinirlendim, sizi kırdıysam özür dilerim.
Anlık sinirimle yazdım, kaba bir dil kullandığım ve sizi kırdığım için tekrardan özür dilerim.
League of Legends:
Lisede indirdim, biraz oynadım, sildim. Muhtemelen çok fazla özel güç tarzı detaylar barındırması sarmadı beni.
Valorant:
Call of Duty'deki kayma hareketi gibi mekaniklere bile "çok hareketli" diyen birisiyim. Bu kadar hızlı akan bir FPS oyunu hiç hoşuma gitmedi.
Just Cause 4:
Bu oyunda "çok sevilme" kısmı tartışılır ancak oynayanların büyük bir kısmı genelde olumlu olarak bakıyor. Bense Just Cause 3'ün tekrarı olmaktan öteye gidemediğini düşünüyorum.
GTA 4:
GTA 4 çok büyük yeniliklerle gelse de bana kuş bakışı olanlar hariç en hitap etmeyen GTA oyunu diyebilirim.