Çok sevilen ama beğenemediğiniz oyunlar nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2697
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar
İnsanlara karşı hep saygılı davranmaya çalışırım, forumda beni tanıyan arkadaşlar da bilir. Günlük hayatımda da böyleyimdir ama çok ufak bir konu da olsa, yapmadığım bir şeyle suçlanmak hiç hoşuma gitmeyen bir durum.

Bu yüzden kendimi açıklarken biraz sinirlendim, sizi kırdıysam özür dilerim.
Anlık sinirimle yazdım, kaba bir dil kullandığım ve sizi kırdığım için tekrardan özür dilerim.

Son düzenleme:
Battle Royale türü, LoL türü, büyü/fantazi barındıran türler, simülasyonlar.

League of Legends:
Lisede indirdim, biraz oynadım, sildim. Muhtemelen çok fazla özel güç tarzı detaylar barındırması sarmadı beni.

Valorant:
Call of Duty'deki kayma hareketi gibi mekaniklere bile "çok hareketli" diyen birisiyim. Bu kadar hızlı akan bir FPS oyunu hiç hoşuma gitmedi.

Just Cause 4:
Bu oyunda "çok sevilme" kısmı tartışılır ancak oynayanların büyük bir kısmı genelde olumlu olarak bakıyor. Bense Just Cause 3'ün tekrarı olmaktan öteye gidemediğini düşünüyorum.

GTA 4:
GTA 4 çok büyük yeniliklerle gelse de bana kuş bakışı olanlar hariç en hitap etmeyen GTA oyunu diyebilirim.

Fortnite:
Yorumsuz.

Son düzenleme:
Valorant, RDR 2, Witcher 3, Baldur's Gate 3, bütün Souls-Like türündeki oyunlar.

Valorant kitlesinden ve kullandığı anti hile yazılımından dolayı beğenmiyorum.

Diğerleri ise tarzıma uygun olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…