Mafia 1, aşırı büyük beklentiyle girdiğim ama özellikle hikaye kısmında bu beklentilerimi karşılayamayan bir oyun olmuştu maalesef. Hikayesini çok hızlı ve kopuk buldum ayrıca oyundaki hiçbir karakterin akılda kalıcı bir yanı yok (Tommy Angelo dahil). Orjinal versiyonunuda remake versiyonunuda oynadım ama yine de bu oyuna pek ısınamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Muhtemelen Control.
Cyberpunk 2077 diyebilirim. Aslında güzel, sevdim ama içine dalamıyorum.
Kafasına sıktığım NPC'lerin tökezleyip, koşmaya başlaması anında oyundan soğutuyor beni.
Kafasına sıktığım NPC'lerin tökezleyip, koşmaya başlaması anında oyundan soğutuyor beni.
Deme öyle, klas adamdı.
Glade 24
Üstün
- Makaleler
- 3
1. PES 13, toplumun söylediği kadar güzel gelmiyor. Belki de o zamana denk gelmediğimdendir.
2. Undertale, şu anda aktif olarak arkadaşımla beraber oynuyorum fakat pek de beğenmiş sayılmam.
3. Grand Theft Auto: Vice City, San Andreas'a kıyasla az çeşitliliği olmasından mıdır bilmem fakat bana göre Dünya'da en çok abartılan oyundur kendileri.
Daha beğenemediğim oyun vardır fakat aklıma gelmedi maalesef.
2. Undertale, şu anda aktif olarak arkadaşımla beraber oynuyorum fakat pek de beğenmiş sayılmam.
3. Grand Theft Auto: Vice City, San Andreas'a kıyasla az çeşitliliği olmasından mıdır bilmem fakat bana göre Dünya'da en çok abartılan oyundur kendileri.
1 ve 3 eski oyunlar, şimdi oynamaya çalışıyorsan normal.1. PES 13, toplumun söylediği kadar güzel gelmiyor. Belki de o zamana denk gelmediğimdendir.
Witcher 3.
Mafia 1 hikayesi muhteşem bir oyundur. Daha iyi ne oynadınız da bunu beğenmediniz anlamadım.
Mafia 1 hikayesi muhteşem bir oyundur. Daha iyi ne oynadınız da bunu beğenmediniz anlamadım.
Witcher 3, Alan Wake 2, Valorant.
- Makaleler
- 7
GTA 5 ve Alan Wake 2.
Kişisel bir konu bu hocam.
Adam, The Last of Us oynadım ve beğenmedim dese ne dersiniz ki? Zevk meselesi.
Kişisel bir konu bu hocam.
Adam, The Last of Us oynadım ve beğenmedim dese ne dersiniz ki? Zevk meselesi.
Hocam hikaye gereğinden fazla hızlı anlatılıyor, sadece önemli kısımları görüyoruz geri kalan ise birkaç cümle ile geçiliyor bu da hikaye anlatımının kopuklaşmaşına neden oluyor. Diğer tüm karakterler ise çok sıradan tiplemeler. Tommy karakteri ile oyun boyunca empati kurabileceğim tek nokta karısını ve çocuğunu korumaya çalışması ama orijinal oyunda Tommy'nin karısını ve çocuğunu oyun boyunca görmüyoruz bile, bu yüzden de empati kuramıyorum ve Tommy benim gözümde şans eseri mafya çetesine girmiş sıradan birinden fazlasını ifade etmiyor.BENCE.Mafia 1 hikayesi muhteşem bir oyundur. Daha iyi ne oynadınız da bunu beğenmediniz anlamadım.
Daha iyi Mgs2 oynamıştım hocam hem de Mafia 1'den daha önce çıkmıştır.
Son düzenleme:
Yeni mesajlar
-
-
Trojan:Win32/Ravartar!rfn uyarısı veren crack dosyası silinmeli mi?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-