Köroğlu 2

Uzman
Yer
Bolu
Normalde hep hileli oynardım, bu sefer hileleri kapattım ve hiç hile açmayacağım. Svadya'da başladım, biraz adam topladım. Deniz yağmacılarından güzel bir kuzeyli miğferi aldım (+37 zırh veriyor). Gövde zırhı olarak Rivacheg şehrindeki samuray zırhını kullanıyorum. Kılıcım Nord kılıcı, atım çok iyi değil ama idare eder. 5 tane zırhlı süvarim, biraz Svadyalı yayam ve birkaç acemim var ama bu adamların maaşını karşılamak için dükkan açacağım.

Her neyse, size yaptıklarımı mini bir özet geçtim. Bana ne öneri verirsiniz? Hangi özelliklere puan vereyim? Hangi silahları alayım? Nereye ne dükkanı açayım? Bu gibi sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hileleri aç :D. Biliyorum kulağa saçma geliyor ancak önemli bir savaşta falan bugda kaldığında tüm oyundan soğursun. Yoldaş almadıysan internetteki yoldaş rehberlerine bak sana en uygun olanları al, bulması biraz uğraştırıcı ama uzun vadede değer. Oyun çapulcu keserek ilerlemez, bir krallığa katılman lazım ancak svadya zorlayabilir seni. Savaş olmadan ordunu geliştirip para kazanmak zor. Onursuz ilerlemek istiyorsan köy yağmalayarak iyi para kazanırsın. Hangi puanları vermen gerektiği karmaşık bir konu değil zaten açıklamaları vardı diye hatırlıyorum. Dükkanı açtığın krallıkla savaşa girersen dükkanın ya üretimi durduruluyordu ya da direk el koyuyorlardı hatırlamıyorum, ona göre plan yap. Bir krallığa katıldığında sana köy veriyorlardı sanırım, dükkan ihtiyacın kalmaz savaştan aldığın gelirlerle birlikte.

Öncelikle hileleri aç :D. Biliyorum kulağa saçma geliyor ancak önemli bir savaşta falan bugda kaldığında tüm oyundan soğursun. Yoldaş almadıysan internetteki yoldaş rehberlerine bak sana en uygun olanları al, bulması biraz uğraştırıcı ama uzun vadede değer. Oyun çapulcu keserek ilerlemez, bir krallığa katılman lazım ancak svadya zorlayabilir seni. Savaş olmadan ordunu geliştirip para kazanmak zor. Onursuz ilerlemek istiyorsan köy yağmalayarak iyi para kazanırsın. Hangi puanları vermen gerektiği karmaşık bir konu değil zaten açıklamaları vardı diye hatırlıyorum. Dükkanı açtığın krallıkla savaşa girersen dükkanın ya üretimi durduruluyordu ya da direk el koyuyorlardı hatırlamıyorum, ona göre plan yap. Bir krallığa katıldığında sana köy veriyorlardı sanırım, dükkan ihtiyacın kalmaz savaştan aldığın gelirlerle birlikte.

Ben kendime hakim olamazsam diye açmıyorum ama evet o buglar çok sinir bozuyor. Adam surun ucunda kalmış öldüremiyorlar kuşatma bitmiyor mesela. Tercihim olan yoldaşlar bahestur, aleyen, ymira, rolf, borcha vesair. Hangi krallığa katılırım bilmiyorum da kergit olabilir sanırım?

Lordlardan vergi görevi al ve görevi teslim etme, cebinde harçlık olsun. Sonrasında 3 5 tane enayi topla ve orduna dahil et ki çapulcular sana saldıramasın. Uzun bir süre turnuva kovala paran artsın, sonrasında Kalradya topraklarında fitne dağıtmaya başlayabilirsin.

Ben kendime hakim olamazsam diye açmıyorum ama evet o buglar çok sinir bozuyor. Adam surun ucunda kalmış öldüremiyorlar kuşatma bitmiyor mesela. Tercihim olan yoldaşlar bahestur, aleyen, ymira, rolf, borcha vesair. Hangi krallığa katılırım bilmiyorum da kergit olabilir sanırım?

Steam'de falan güzel rehberleri var. Kimin kimle anlaşamadığı; kimin kimi sevdiği, kimin neyde ne kadar yetenekli olduğunu falan detaylıca yazmışlar. Oradan güzel bir kadro çıkar kendine. Kergitlere hiç katılmadım coğrafyası çok iç karartıcı olduğu için. Favorim Sarranid veya Rodok. Ayrıca hilesiz zevk alamıyorsan yapacak bir şey yok, nasıl zevk alıyorsan öyle oyna.

Steam'de falan güzel rehberleri var. Kimin kimle anlaşamadığı; kimin kimi sevdiği, kimin neyde ne kadar yetenekli olduğunu falan detaylıca yazmışlar. Oradan güzel bir kadro çıkar kendine. Kergitlere hiç katılmadım coğrafyası çok iç karartıcı olduğu için. Favorim sarranid veya rodok. Ayrıca hilesiz zevk alamıyorsan yapacak bir şey yok, nasıl zevk alıyorsan öyle oyna.

Zevk alıyorum sadece daha karmaşık. Deniz yağmacılarını zorbalıyorum o hoşuma gidiyor. Sarranidlere mi katılsam rodoklara mı ikisini de severim aslında.

Hangisine katılırsam onda dükkan açacağım o yüzden önemli.

Bana önceden Ahmerrad yada Jelkala da demirci önermişlerdi.

Sultan hakime gittim yemin ettim artık derebeyiyim. Bir de köy verdi bana.

Son düzenleme:
Zevk alıyorum sadece daha karmaşık. Deniz yağmacılarını zorbalıyorum o hoşuma gidiyor. Sarranidlere mi katılsam rodoklara mı ikisini de severim aslında.

Hangisine katılırsam onda dükkan açacağım o yüzden önemli.

Bana önceden ahmerrad ya da jelkala da demirci önermişlerdi.

Sultan hakime gittim yemin ettim artık derebeyiyim. Bir de köy verdi bana.

Onursuz olmak sıkıntı değilse senin için artık köy yağmalama vakti :D. Köylüleri katlederek asker terfi etmenin tadı çok güzel. O dükkan karları bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişiyor, gidip konuşup en karlısını açmak gerek. Zaten kısa bir süre sonra sana dünyanın en sıkıcı görevlerinden biri verilecek, sefere katılıp takip edeceksin. Arada sana üç beş görev verirler ve sefer biter. Büyük savaşlara girişmeden önce yoldaş topla, doktorluğun iyi değilse kayıpların büyük olur.

Onursuz olmak sıkıntı değilse senin için artık köy yağmalama vakti :D. Köylüleri katlederek asker terfi etmenin tadı çok güzel. O dükkan karları bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişiyor, gidip konuşup en karlısını açmak gerek. Zaten kısa bir süre sonra sana dünyanın en sıkıcı görevlerinden biri verilecek, sefere katılıp takip edeceksin. Arada sana üç beş görev verirler ve sefer biter. Büyük savaşlara girişmeden önce yoldaş topla, doktorluğun iyi değilse kayıpların büyük olur.

Seferde bu gerizekalılar kazanamadılar bende esir düştüm oyun diyor ki "Emir Atis'in emirlerine itaat etmediğin için seni ordudan attı" esir düşmem onların suçu yetmezmiş gibi bana sövüyorlar bir de.

Seferde bu gerizekalılar kazanamadılar bende esir düştüm oyun diyor ki "emir Atis'in emirlerine itaat etmediğin için seni ordudan attı" esir düşmem onların suçu yetmezmiş gibi bana sövüyorlar bir de.

Sıkıntı olmaz, bir daha aynı görev gelir yakın zamanda muhtemelen. O zamana kadar ordunu güçlendir. Ayrıca, onlar savaşa giriyor diye sen de girmek zorunda değilsin; arkada beklemen yeterli.