Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Şimdi hayatımda hiç oynamadım bu oyunu. Şöyle bi' 15 dakika baktım ve hoşuma gitmedi. Her neyse, bu oyuna mod yüklenebiliyor mu? Bu arada oyunu Microsoft Store'dan aldım.
Mod yüklenirse daha eğlenceli olabilir diye düşündüm kendi kendime.

Oyun içi dosyalara erişim izni veriyorsa dosya konumundan modules klasörüne atarak mod kurabilirsiniz evet.
Oyunu biraz anlayayım o zaman, daha sonra mod önerisi diye konu açarım.
Bence böylesi daha iyi olur (:
Her ikinize de teşekkürler!

Oyunu biraz anlayayım o zaman, daha sonra mod önerisi diye konu açarım.
Bence böylesi daha iyi olur (:
Her ikinize de teşekkürler!
Native oynuyorsanız Diplomacy Litdum modunu öneririm yine native ama birçok eklenti ile beraber güzel animasyon ve grafik iyileştirmesi var öneririm. Suanlik normal oynayın oyunda zorlandığınız yer olursa yazarsınız para kasma düzenli gelir ve hangi statlara vermeli gibi.

Native oynuyorsanız Diplomacy Litdum modunu öneririm yine native ama birçok eklenti ile beraber güzel animasyon ve grafik iyileştirmesi var öneririm. Suanlik normal oynayın oyunda zorlandığınız yer olursa yazarsınız para kasma düzenli gelir ve hangi statlara vermeli gibi.
Ya derdim şu biraz aslında,
Oyundaki savaşlarımızı haritadan seçiyoruz ama oyunu biraz daha açık dünya haline getirebilecek bir mod var mı? Yani oraya gidelim ve savaşalım falan.

Ya derdim şu biraz aslında,
Oyundaki savaşlarımızı haritadan seçiyoruz ama oyunu biraz daha açık dünya haline getirebilecek bir mod var mı? Yani oraya gidelim ve savaşalım falan.
Bildiğim yok haritadan seçme dediğini pek anlamadım hızlı savaş oynayıp harita seçme ekranından bahsetmiyorsun herhalde. Modlar genelde oyunun kökünden değiştiren yenilikler yapmıyor ama bazıları bambaşka bir oyun oluyor da dediğin gibi mod görmedim.