Detaylar
Kim cevapladı?The Witcher 3. Çok oynamayı deniyorum, her platformda sahibim ama bir türlü suyum ısınamadı şu seriye. Kılıçlı şeyler ilgimi çekmiyor sanırım.
mburakkarakas 2
Yetkin
Witcher 3. Ama ilginçtir ki Cyberpunk'ın hastasıyım.
Beyazıt 12
Üstün
VALORANT ve Cyperpunk. Bir de Batman serisinden birkaç oyun. VALORANT başlarda güzeldi ama sonradan sarmamaya başladı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3.
Mafia 1, aşırı büyük beklentiyle girdiğim ama özellikle hikaye kısmında bu beklentilerimi karşılayamayan bir oyun olmuştu maalesef. Hikayesini çok hızlı ve kopuk buldum ayrıca oyundaki hiçbir karakterin akılda kalıcı bir yanı yok (Tommy Angelo dahil). Orjinal versiyonunuda remake versiyonunuda oynadım ama yine de bu oyuna pek ısınamadım.
Most Wanted ve Underground 2'yi ben diğerleri kadar sevemedim. NFS serisinde çok daha iyi oyunlar var.
Witcher 3, oyun güzeldir de ben beceremiyorum oynamasını.
Bir de Assassin's Creed 2, o da oyun eski olduğu için. Black Flag yerine 2. oyuna remake yakışır aslında.
Bir de Assassin's Creed 2, o da oyun eski olduğu için. Black Flag yerine 2. oyuna remake yakışır aslında.
Resident Evil 4, arkadaşlarımın ısrarı ve övgüsü üzerine oynadığım ama beklentimi karşılamayan bir oyun oldu.
Saatlerce aynı düşmanları aynı silahlar ile kesmek keyifli değil, korku unsuru yok vs.
Çıktığı dönemlerde oynamadıysan sevmemen çok doğal.
Saatlerce aynı düşmanları aynı silahlar ile kesmek keyifli değil, korku unsuru yok vs.
Aman aman bir oyun değil zaten, herkes küçükken oynadığı için seviyor.
Çıktığı dönemlerde oynamadıysan sevmemen çok doğal.
Physic 8
Üstün
Mafia 1, aşırı büyük beklentiyle girdiğim ama özellikle hikaye kısmında bu beklentilerimi karşılayamayan bir oyun olmuştu maalesef. Hikayesini çok hızlı ve kopuk buldum ayrıca oyundaki hiçbir karakterin akılda kalıcı bir yanı yok (tommy angelo dahil). Orijinal versiyonunuda remake versiyonunuda oynadım ama yine de bu oyuna pek ısınamadım.
CS2, Valorant, Witcher serisi, Metin2, knigth Online, Assassin's Creed, Resident Evil tüm seriler, BG3, God of War, Unturned, Undertale, tüm pes ve FIFA serileri. Hiçbiri bana göre değil. Ben daha çok chill oyunları seviyorum. RDR2, GTA V, Minecraft gibi.