Resident Evil 4, arkadaşlarımın ısrarı ve övgüsü üzerine oynadığım ama beklentimi karşılamayan bir oyun oldu.
Saatlerce aynı düşmanları aynı silahlar ile kesmek keyifli değil, korku unsuru yok vs.

Aman aman bir oyun değil zaten, herkes küçükken oynadığı için seviyor.
Çıktığı dönemlerde oynamadıysan sevmemen çok doğal.

Bende yeni oynamadım o oyunu. İlkokul'a giderken oynuyordum, o zaman bile kariyer modu ve yapay zeka beni sinir etmişti.

Oyundan kariyer modunu söküp atsak, her şey açık olarak başlasak oyunun puanını 3-4 skor arttırırım.

Resident Evil 4, arkadaşlarımın ısrarı ve övgüsü üzerine oynadığım ama beklentimi karşılamayan bir oyun oldu.
Saatlerce aynı düşmanları aynı silahlar ile kesmek keyifli değil, korku unsuru yok vs.

Resident Evil 4 sevmenize şaşırdım kendisi favori oyunlarımdan. Oynanışı ve vuruş hissi çok nadir oyunlarda var, oyunun çanta sistemi bile kendine has. Ama haklısınız bazı yerler dışında oyunda korku yok, daha çok gerilim var. (Ondan önce çıkan 2. oyun gibi oyunlar da korkunç değildi açıkçası.)

Son düzenleme:
Mafia 1, Unterned, CS2. şu an aklıma gelenler bunlar.
Mafia 1, remake alsaydım belki oynayabilirdim ama ateri oyunu gibi grafikleri olması, vuruş hissiyatının yok denecek kadar kötü olması ve hikayeyi oyuncuya yedirememesi benim için oynanmaz kılıyor.
Unterned yerine Battle Bit gibi oyunlar oynanabilir. Unterned, cidden vasat bir silahlı Minecraft zombi modundan öte değil.
CS2 çıkmasaydı Prime alıp CS oynamaya başlayacaktım ve gerek renk paletlerini gerekse oyundaki bugları ve optimizasyon sorunu beni soğuttu.

Mafia 1, aşırı büyük beklentiyle girdiğim ama özellikle hikaye kısmında bu beklentilerimi karşılayamayan bir oyun olmuştu maalesef. Hikayesini çok hızlı ve kopuk buldum ayrıca oyundaki hiçbir karakterin akılda kalıcı bir yanı yok (tommy angelo dahil). Orijinal versiyonunuda remake versiyonunuda oynadım ama yine de bu oyuna pek ısınamadım.

Witcher 3 ve RDR 2.sevmiyor değilim, ama bitiremediğim için sevmiyorum.

Mafia 1, aşırı büyük beklentiyle girdiğim ama özellikle hikaye kısmında bu beklentilerimi karşılayamayan bir oyun olmuştu maalesef. Hikayesini çok hızlı ve kopuk buldum ayrıca oyundaki hiçbir karakterin akılda kalıcı bir yanı yok (Tommy Angelo dahil). Orijinal versiyonunuda remake versiyonunuda oynadım ama yine de bu oyuna pek ısınamadım.

Söylersem linçleneceğim gibi. Undertale.

Onu kimse sevmiyor.

Dead Space, orijinali de Remake'i de. Yani, yavaş oynadığımdan dolayı çok uzun sürmüştü bitirmem ve hiç zevk alamamıştım. İnsanlar çok sevdi, orası ayrı bir şey.

Hocam hikaye gereğinden fazla hızlı anlatılıyor, sadece önemli kısımları görüyoruz geri kalan ise birkaç cümle ile geçiliyor bu da hikaye anlatımının kopuklaşmaşına neden oluyor. Diğer tüm karakterler ise çok sıradan tiplemeler. Tommy karakteri ile oyun boyunca empati kurabileceğim tek nokta karısını ve çocuğunu korumaya çalışması ama orijinal oyunda Tommy'nin karısını ve çocuğunu oyun boyunca görmüyoruz bile, bu yüzden de empati kuramıyorum ve tommy benim gözümde şans eseri mafya çetesine girmiş sıradan birinden fazlasını ifade etmiyor.bence.

daha iyi mgS2 oynamıştım hocam hem de Mafia 1'den daha önce çıkmıştır.

Alta "-Dost Kayaoğlu" yaz da tam olsun. Şunu yapmayın etmeyin, oyun eleştirmenlerinin fikirlerini olduğu gibi başkalarına satmayın. Mafia'ya ben de bayılmam, fena değildir lakin. 2 tabii ki ayrı bir yerde. Bir de, oyunu cidden oynadığından da emin değilim, malum kendine ait fikirlerin bile oluşmamış oyunla ilgili.