Çok sıkılıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 422

Ratchet

Yetkin
Merhaba sevgili arkadaşlar. Çok sıkılıyorum. Günlük işlerimi yaptığımda zamanımı nasıl geçireceğimi bilemiyorum. Ve artık şu an dayanılmaz hale geliyor. Animasyon severim ve artık izlencek bir şey de kalmadı galiba. Anime sevmem. Öneriniz var mıdır acaba? Böyle nasıl desem sadece eğlence oalrak değil. Hem eğlenebileceğim hem de bana fayda sağlayacak bir şeyler olabilir. Önerilerinize açığım.

Kendine başka hobiler bulmaya çalış, mesela dil öğren veya müzik aleti çal. Teknolojik bir şey yapmak istiyorsan da yazılım öğrenebilirsin.
Biraz klasik olacak ama kitap okuyabilirsin gerçekten insanı hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyor.

Dil halihazırda öğreniyorum. Kitap okumayı da severim. Ama bazen gerçekten hiç okuyasım gelmiyor.

Puzzle çözebilirsin. IMDB 250 listesinden başlayabilirsin. Ben bu aralar IMDB ilk 250 film listesine başladım günde bir tane film izliyorum oradan sırayla.

Puzzle çözebilirsin. IMDb 250 listesinden başlayabilirsin. Ben bu aralar IMDb ilk 250 film listesine başladım günde bir tane film izliyorum oradan sırayla.

Film izlemeyi pek sevemedim ya. Bilmiyorum bana biraz zaman kaybı gibi geliyor.

Bende en iyisi iğne basıp en güçlü halimle ölmek hayat boş 400 katrilyon olan doğma şansım bana denk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…