Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Artık 18 yaşıma gelmemden kaynaklı mıdır yoksa hikayesinin ağır ilerlediği oynuları art arda oynamamdan kaynaklı mıdır bilmem ama size açık olacağım dostlar; sanırım oyunlardan artık tıpkı abur cubur tüketmekteki gibi zevk alamıyorum.

Sad A Christmas Story GIF by filmeditor

@Michael MYERS hocam, sizi bu konuya özel olarak çağırmak istiyorum ama müsaitseniz tabii. Neticede bizde zorlama olmaz.

Artık 18 yaşıma gelmemden kaynaklı mıdır yoksa hikayesinin ağır ilerlediği oynuları art arda oynamamdan kaynaklı mıdır bilmem ama size açık olacağım dostlar; sanırım oyunlardan artık tıpkı abur cubur tüketmekteki gibi zevk alamıyorum.

@Michael MYERS hocam, sizi bu konuya özel olarak çağırmak istiyorum ama müsaitseniz tabii. Neticede bizde zorlama olmaz.
Bende aynı durumu yaşıyorum 17 yaşındayım 12 yaşındayken günde 8-9 saat oyun oynardım şimdi ise haftada 1 anca oda 30 dakika felan keyif alamıyorum bende hiçbir şey zevk vermiyor bilgisayarda, halbuki her oyunu açan güzel bir bilgisayarım var ona rağmen vermiyor bilmiyorum sanırım büyüdük.

Farklı hobilere yönelme zamanın gelmiş. Art arda ne yapsan sıkar. Ne bileyim bir bisiklet al veya ehliyetin varsa motosiklet al ve orayı burayı gez. Git farklı şehirler gör. Ben motosiklet ile uzun yol yapmayı severim mesela. Elimi kırdım ama iyileşince tekrar başlarım gibi :D

Estağfurullah her zaman etiketleyebilirsin hocam.

Bir eşik var o eşiği geçince artık oyunlardan zevk almamaya başlıyorsun. Ben 140 küsür oyun bitirdim, zevk almamaya başlamamın nedeni sürekli aynı şeyleri yapıyormuşum gibi hissettiriyor oyunlar artık.

Ara vermek cidden oyunları özletiyor. Şu an 3 aydır günde 10 saat ders çalışıyorum. Oyun oynayayım diye can atıyorum ama yaz gelince bütün o heves gidiyor.

GTA 6 çıkmadan bu oyun sektörü düzelmeyecek...