dark_1234

Deneyimli
Merhaba, her şeyden baydım. Oyun oynamak sarmıyor, 3 dakika oynuyorum 1 el kaybedince hemen çıkıyorum. Oyunlar dışında hayattan da sıkılmaya başladım. Sıkılmamak için beat yapmaya başladım ama ona da hevesim 2 günde bitti. Bana ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beynini yormayı bırak. Etraftaki uyaranlardan uzak durduğun sürece kendini keşfedeceksin. Ondan sonra zevklerin değişecek, daha mutlu bir insan olmaya başlayacaksın. Ayrıca, farklı hobiler de deneyebilirsin. Mesela sabahın erken saatlerinde çık bisiklet sür, temiz hava al. İnan bana daha mutlu bir insan olacaksın.

PSP veya NDS gibi bir el konsolu alirsan oyunlardan zevk almaya baslayacaksin. PC oyunculugu bana gore cok monoton. Profilinde Tommy Vercetti var. PSP almani oneririm. PSP'ye GTA, God of War, PES 13, Tekken, Silent Hill, Manhunt gibi oyunlari deneyimle. Piyasayi bilmiyorsan kaziklanman olasi. Fiyat olarak 2.000 ila 3.000'e bulmaya calis. Bol sans.

Yeni şeyler dene, rekabetçi oyunları bırak, eski oyunlara bak.

Hatta platformunu değiştir. Ben bir ara kafayı kırıp PS3 alıp kırmıştım. Öyle oyunlar oynadım ki en güzel 1 ay olmuştu benim için.

Aynı durum bende de var bu aralar. Cyberpunk'ı üçüncü oynayışımda yarıda bıraktım. Detroit: Become Human'a başlamıştım, ona da devam etmedim ve bir 7-8 saat oynayıp bıraktım. PC'yi açıp 1-2 saat müzik dinleyip kapatıyorum. Tek yaptığım manhwa okumak bugünlerde. Yarın açık öğretimin dönem sonu sınavları var, ona gireceğim diye oynayasım gelmiyordur belki. :/

Hocam ben de şu sıralar öyleyim. Ülkemizin koşulları rezilliklerden ve fitneliklerden geçilmiyor. Gelecek kaygıları desen diz boyu. YKS'ye bilerek girmeyip salmaya başladım artık. Lisedeki akran zorbalığı hayatının en beterini üniversitede yaşar mıyım diye.

Hocam ben de şu sıralar öyleyim. Ülkemizin koşulları rezilliklerden ve fitneliklerden geçilmiyor. Gelecek kaygıları desen diz boyu. YKS'ye bilerek girmeyip salmaya başladım artık. Lisedeki akran zorbalığı hayatının en beterini üniversitede yaşar mıyım diye.
Üniversitede herkes kendi derdinde olacak millet seni zorbalamakla neden uğraşsın? Bu nasıl bir bahane böyle?