Çok sıkılıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 256
Mümkün değil sıkılmamak, tam kendimi bir oyuna kaptırıyorum hemen içimden bir ses gündemi hatırlatıyor, geri gerçekliğe dönmek çok kötü bir his. Cyper haklıymış.

Hikayeli oyun oynayabilirsiniz, zaman kaybı olarak düşünmeyin güzel bir oyun bulursanız sarar, tabi bağımlılık yapmamanız lazım.

Eğer oyun oynamayı planlıyorsanız hocam baya çok zaman oynamadığınız oyunları denebilirsiniz mesela genellikle boş zamanlarda ben Star Wars Battlefront 2 (2005) oynarım ama son zamanlardan sıkılmaya başladım sonrası düşündüm ki çok zaman oldu, bir kere hikayeli oyun oyanyım diye Crysis (2007) ve Crysis Warhead oynayım dedim kendime geldim. Bu konudaki arkadaşları dedikleri gibi bağımlılık yapmayacak oyun veya hikayeli oyun deneyebilirsinz.

Ya da günlük hayatında şu anda ne ilgilyorsanız onu bi bakabilirsinz. Ben makine mühendisliği okuyorum 1.sınıf şu an 2 dönemdir AutoCAD programı öğreniyoruz iyi tarafı bu dönem 3D katı modelleri geçtik 3D parça çiziyoruz. program bana ilgimi çekti, bu programla neler yapılabilir diye araştırıp deneyiyorum.

Eğer oyun oynamayı planlıyorsanız hocam bayağı çok zaman oynamadığınız oyunları denebilirsiniz mesela genellikle boş zamanlarda ben Star Wars: Battlefront 2 (2005) oynarım ama son zamanlardan sıkılmaya başladım sonrası düşündüm ki çok zaman oldu, bir kere hikayeli oyun oyanyım diye Crysis (2007) ve Crysis Warhead oynayayım dedim kendime geldim. Bu konudaki arkadaşları dedikleri gibi bağımlılık yapmayacak oyun veya hikayeli oyun deneyebilirsinz.

Ya da günlük hayatında şu anda ne ilgilyorsanız onu bir bakabilirsinz. Ben makine mühendisliği okuyorum 1.sınıf şu an 2 dönemdir AutoCAD programı öğreniyoruz iyi tarafı bu dönem 3D katı modelleri geçtik 3D parça çiziyoruz. Program bana ilgimi çekti, bu programla neler yapılabilir diye araştırıp deneyiyorum.

Öneriniz için eşekkür ederim. Şu an oyun arayışında sayılırım zaten. Aklımda albion online vs. var. 3D şeyleri de bence de gayey ilgi çekici bence de:D

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt