Çok sıkılıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 422
PSP alip icindeki God of War oyunlarini oynamayi deneyebilirsin. Bence bu seni uzun bir sure oyalar. Fakat almadan once yeni konu acmalisin. Tokatci cok.

İngilizce öğrenebilirsin istersen ben 2-3 gündür öğrenmeye başladım.

PSP alip icindeki God of War oyunlarini oynamayi deneyebilirsin. Bence bu seni uzun bir sure oyalar. Fakat almadan once yeni konu acmalisin. Tokatci cok.

Oyun oyanamayı bırakalı çok oldu hocam.

İngilizce öğrenebilirsin istersen ben 2-3 gündür öğrenmeye başladım.

Başlayalı çok oldu. Belirtmiştim zaten öğrenmeye başladığımı.

Oyun oynamayı bırakalı çok oldu hocam.
Hmm. Hem profil fotografin hem de ismin Sony'nin oyun karakterlerlerinden biri. O yuzden PSP onereyim dedim. Bence bir comeback atmayi deneyebilirsin. Ben kendimi boslukta hissettigim zaman yaptigim isi birakip oyun oynarim. Dizi olarak The Walking Dead oneririm.

Yeniden oyun oyna diyorsunuz demek...özlemedim değil tabii. Tamam ya bu akşam Steam indireyim. Boş zamanlarımda oynamayı deneyim. Teşekkür ederim.(farklı önerileri olana hala açığım tabii)

Rica ederim. Oyun olarak korku turunu sever misin?

En uzak durduğum tür hocam buİzlemediğim bir korku filminde bile bağırmıştım. Hoca beni sınıftan çıkardı sonra. Orta okulda.

Halo Infinite'yi bitir.

Valorant başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…