Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ConPorta

Çalışkan
Laptopu HDMI kablosu ile SEG Marka 1080p LCD televizyona bağlayınca mouse takılmaya başlıyor. Takılma hem bilgisayar ekranında hem de televizyonda oluyor. W+P menüsünden sadece bilgisayar ekranını seçsem dahi takılma devam ediyor fakat HDMI kablosunu çıkardığım anda sorun çözülüyor. Bilgisayar ekranı 144 Hz, Televizyon 60 Hz. Her ikisini de 60 Hz'ye ayarlayarak denedim yine de bir fark olmadı. Televizyon ayarlarından oyun modunu da açtım (renk ayarlarını oyuna göre kalibre etmekten başka bir şey yaptığını sanmıyorum, pahalı bir TV değil). Daha önce monitörüm de vardı. Monitöre bağladığımda böyle bir sorun olmuyordu. Sıkıntı ne olabilir? Bir tahmininiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Televizyonu bağladıktan sonra HDMI bağlantısını kesmeden yeniden başlatın. Bende laptop cihazımı monitöre bağlayarak kullanıyorum ve aynı sorun bende de oluyor. Bağlantısını kesmeden yeniden başlatınca düzeliyor.
Yeniden başlatmayı iki üç kere denemiştim. Düzelmedi maalesef.

MUX Swtich'i kapattım ve sorun düzeldi.
Televizyonu bağladıktan sonra HDMI bağlantısını kesmeden yeniden başlatın. Bende laptop cihazımı monitöre bağlayarak kullanıyorum ve aynı sorun bende de oluyor. Bağlantısını kesmeden yeniden başlatınca düzeliyor.

Yeniden başlatmayı iki üç kere denemiştim. Düzelmedi maalesef.

MUX Swtich'i kapattım ve sorun düzeldi.

Çözüm