Merhaba. İşim gereği sunum yapmam gerekiyor ve üç adet ekran kullanıyorum (biri sunum ekranı, Miracast ile yayın yapıyorum.) Açılan tüm uygulamaların öncelikle istediğim ekranda açılmasını istiyorum fakat Windows 11'de pencerelerin kapatılan son konumlarına göre uygulamaların açıldığı ekran değişiyor.
Ultramon'u deneme sürümü ile kullandım böyle bir isteği yapamadım.
DisplayFusion kullanıyorum ve Tetikleyiciler sekmesinden bir adet emir girdim. Bu yöntem istediğimi tam olarak vermiyor. Önce uygulama kapanan konumda açılıyor, daha sonrasında belirgin bir gecikme ile istenilen ekrana taşınıyor.
Diğer ücretsiz alternatifleri denedim fakat onlar işe yaramadı.
Windows - Görüntü ayarları kısmında "Monitör bağlantısına göre pencere konumlarını hatırla" seçeneğini açıp kapatmam bir değişiklik yaratmadı.
Özetle isteğim her uygulama birinci monitörümde açılsın ve istediğim monitöre geçişi fare ile ben sağlayayım. Böyle bir şey yapmam mümkün mü?
Ultramon'u deneme sürümü ile kullandım böyle bir isteği yapamadım.
DisplayFusion kullanıyorum ve Tetikleyiciler sekmesinden bir adet emir girdim. Bu yöntem istediğimi tam olarak vermiyor. Önce uygulama kapanan konumda açılıyor, daha sonrasında belirgin bir gecikme ile istenilen ekrana taşınıyor.
Diğer ücretsiz alternatifleri denedim fakat onlar işe yaramadı.
Windows - Görüntü ayarları kısmında "Monitör bağlantısına göre pencere konumlarını hatırla" seçeneğini açıp kapatmam bir değişiklik yaratmadı.
Özetle isteğim her uygulama birinci monitörümde açılsın ve istediğim monitöre geçişi fare ile ben sağlayayım. Böyle bir şey yapmam mümkün mü?