melih.glf

Uzman
Colorful Battle AX B650M-E Pro V14 DDR5 7600MHz mATX gaming anakart herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? İnternette BIOS güncellemelerinin sıkıntılı olduğunu duydum.

Colorful Battle AX B650M-E Pro V14 DDR5 7600MHz mATX gaming anakart herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? İnternette BIOS güncellemelerinin sıkıntılı olduğunu duydum.

Daha önce kasa toplamadım lakin kasa toplarsam da yapacağım ilk şey anakart ve PSU'yu bir miktar da kasayı kaliteli almak. Gerisi zamanla hallolur piyasada misal 5070 alıp Valorant'ı 200 Hz ekranda 500 FPS oynamak bana saçma geliyor. En azından sistemin güvenli olması daha iyidir. Benim düşüncem tabii bayağı bir tuzlu fiyat oluşuyor böyle maalesef.

Ekran kartları iyi ama anakart olarak destekleri biraz zayıf diye duydum. MSI, ASUS, Gigabyte gibi bilindik markalarda size uyan bir seçenek bulamadınız mı?

Colorful anakart alınmaz. Burada kaç kere alınmaz dedim inatla gidip alanlar 2 ay sonra ağlayarak konu açtılar.

Anlamıyorlarki.

Ekran kartları iyi ama anakart olarak destekleri biraz zayıf diye duydum. MSI, ASUS, Gigabyte gibi bilindik markalarda size uyan bir seçenek bulamadınız mı?

Biraz değil çok zayıf.

@Talha Yiğit tutmayın küçük enişteyi 😁
Az çekmedi Colorful'dan biraz sövse konu çözülür.

Adım çıktı galiba :d
Her neyse ben kısaca burada belli başlı sorunları anlattım sistemde sorun olmamasına takıntılı olanlar zaten 1'ini okuyup kapatır bidihada Colorful linkine girmez.
Konu 'Colorful X570M Gaming frozen V14 anakartta yaşanan tuhaf sorunlar' https://techolay.net/sosyal/konu/co...-v14-anakartta-yasanan-tuhaf-sorunlar.141292/
En başta zaten BIOS güncellemiyorlar güncel BIOS yok AM4 kanadında pabucumuz dama atıldı.
Sitede de zaten RAM işlemci desteği güncel değil.