Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 973 Yer Konya 2 Aralık 2025 #11 melih.glf dedi: 2 gün önce sistem topladım ve bu anakartı kullandım sorun yaşar mıyım her türlü? @Talha Yiğit, Genişletmek için tıkla... İllaki yaşarsın diye bir şey diyemem kullanmaya engel değil ama yaşananlar can sıkıyor. 1.30v veriyorum 1.33. 1.36v veriyor kart.
melih.glf dedi: 2 gün önce sistem topladım ve bu anakartı kullandım sorun yaşar mıyım her türlü? @Talha Yiğit, Genişletmek için tıkla... İllaki yaşarsın diye bir şey diyemem kullanmaya engel değil ama yaşananlar can sıkıyor. 1.30v veriyorum 1.33. 1.36v veriyor kart.
KS KS melih.glf Uzman Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 0 3 Aralık 2025 #12 Talha Yiğit dedi: İllaki yaşarsın diye bir şey diyemem kullanmaya engel değil ama yaşananlar can sıkıyor. 1.30v veriyorum 1.33. 1.36v veriyor kart. Genişletmek için tıkla... Bakalım hiç bilmiyorum arayüzünü 1 2 sene idare eder diye düşünüyorum işin üzen tarafı kullanmayan insanlarda olumsuz yorum yapıyor.
Talha Yiğit dedi: İllaki yaşarsın diye bir şey diyemem kullanmaya engel değil ama yaşananlar can sıkıyor. 1.30v veriyorum 1.33. 1.36v veriyor kart. Genişletmek için tıkla... Bakalım hiç bilmiyorum arayüzünü 1 2 sene idare eder diye düşünüyorum işin üzen tarafı kullanmayan insanlarda olumsuz yorum yapıyor.