Ben AMD sever birisi olarak 7700XT'nin bir tık pahalı ve eski kaldığını düşünüyorum.
İlk seri hakkında haklısınız ama bence artık önerilecek seviyede.
Intel'in yeni serisi bile AMD'nin eski serisinden iyi değil. Kaldı ki performans farkı ortada. Arc B580 daha yeni çıktı. Pazar payları da çok kötüydü Intel'in. Driver sorunları da ortada. 7700XT hem güvenli yol hem de %25 civarı daha güçlü bu karttan. En az 4.nesil ekran kartlarını görmeden önermeyi mantıklı bulmuyorum. Hala deneme tahtası diyebileceğimiz seri.
Merhaba bir ekran kartı veya bilgisayar mağduru olarak, artık kendimin sürekli bir şeyleri bozduğunu düşünerek sizlere tekrar danışmak üzere geldim. N11 üzerinden Sparkle Intel Arc A750 model ekran kartını İncehesap satıcı üzerinden satın aldım ve kullanmaya başladım. Mutluydum sonunda biraz olsun oyun oynayabilecektim ta ki sorunlar yaşayana kadar RDR 2 oyununda suyla denizle gölle ilgili yerlere geldiğimde zeminin anlık siyah gel git patlamalarına ve garip bir pikselleşmeye sahit oldum, Assassin's Creed Odyssey anlık olarak takılma yaşıyorum( videosunu çekebilmeyi başardım), Forza 4'te...
- M.Esat
- arc arc a750 intel sorun
- Forum: Teknik Destek
Neden Intel Arc A750 önermiyorum?
Arkadaşlar merhaba, üç ay boyunca Intel Arc A750 ekran kartını kullandım. Forumda da tercih edilebilecek kart diye öneriyordum ama kısa zaman önce kartı satıp RX6600 aldım. Bunlar tamamen benim kendi nedenlerimden dolayıdır, yani markayı ya da kartı kötülemek amaçlı konu açmadım, sadece kişisel...