Sırf tasarım için mi almazsınız? Performans ve soğutma açısından tatmin eder mi sizce? Ben FP ürün aradığım için bu soruyu sordum tasarım umurumda değil. Oyun oynarken gözüm ekranda olacak kartta değil.

7700xt varken almazdım.

12 bin civarına da düşse almaz misiniz?

Sırf tasarım için mi almazsınız? Performans ve soğutma açısından tatmin eder mi sizce? Ben F/P ürün aradığım için bu soruyu sordum tasarım umurumda değil. Oyun oynarken gözüm ekranda olacak kartta değil.

8 GB günümüzde yetmiyor. Stalker 2, ındıana jones, Final Fantasy VII, The Last of Us, Forza Horizon 5 ve benzeri birçok oyunda sıkıntı oluyor. Hem kas gücü de zayıf. 12K civarına düşmesi imkansız bu arada. 12K civarına düşse alır mıydım? Hayır 3 bin TL ekler 7700XT alırdım yine. %20 daha güçlü ve 12 GB VRAM var.

Sırf tasarım için mi almazsınız? Performans ve soğutma açısından tatmin eder mi sizce? Ben F/P ürün aradığım için bu soruyu sordum tasarım umurumda değil. Oyun oynarken gözüm ekranda olacak kartta değil.

Daha bugün çıktı mis gibi kart. 8 GB VRAM'li 4060 Ti günümüzde kesinlikle alınmaz. Onu alacağınıza ya bütçenizi yükseltip 7700XT alın ya da attığımı düşünün.

4060 Ti gücünde mı? İncelemesi veyahut yorumları var mı?

4060-4060 Ti arasında. Sürücü güncellemeleriyle 4060 Ti seviyesine gelir. Fiyatının da düşeceğini düşünüyorum. Yine de Intel almazdım. Driver sorunları var çünkü. RX 7700 XT en garanti yol. İki kartı da tokatlıyor hem de.

Desktop Screenshot 2024.12.12 - 17.17.11.68.webp

Yeni çıkan Intel ekran kartı varken almazdım. Ha tasarımı çok hoşunuza gidiyor ve fiyatı da böyle ₺12.000 civarına düştüyse sırf tasarımı için alabilirsiniz ama ben kesinlikle almazdım.
İntel kartlarını standart kullanıcılara önermek için erken olduğunu düşünüyorum. Ekleme: İnsanlar "Bilinen Sorunlar:" şeklinde liste bile oluşturmuş bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
4060 Ti gücünde mı? İncelemesi veyahut yorumları var mı?

Şu an oyundan oyuna değişmek ile beraber 4060-4060 Ti 16 GB arasında bir performansı var. Sürücü güncelleştirmeleri ile daha da artar. Linus bu konu hakkında çok iyi bir video yayınladı ona bakabilirsiniz. 4060 Ti 8 GB kesinlikle tercih etmeyin ya daha az paraya en kötü ihtimalle aynı performansı alacağınız B580'i alın ya da 7700XT alın. Ben AMD sever birisi olarak 7700XT'nin bir tık pahalı ve eski kaldığını düşünüyorum.

Intel kartlarını standart kullanıcılara önermek için erken olduğunu düşünüyorum.

İlk seri hakkında haklısınız ama bence artık önerilecek seviyede.