huskass

Çalışkan
Herkese merhaba,

Colurful iGame white OC ekran kartlarının fiyatları aşağıdaki gibidir. Rica etsem F/P olarak aşağıdaki kartlardan birine tavsiyede bulunur musunuz, sadece 48inc OLED 144 Hz TV de 4K oyun amaçlı alınacaktır.

Colorful iGame white RTX5070: 38.000
Colorful iGame white RTX 5070 Ti: 54000
Colorful iGame white RTX 5080: 74000

Farklı ekran kartı önerilerine de açığım soğutma bazında en F/P kartı arıyorum.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

5070 Ti aralarında F/P açısından en mantıklısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@BigBlue hocam MSI MAG A850GL PCI-E5 850W 80+ Gold PCI-e 5.0 tam modüler PSU'ya sahibim. Colorful White OC 5080 için bütçe çıkaramadığım için 5070 Ti alabildim. Şimdi bu PSU'dan çıkan 12VHPWR kablosunu nasıl takmam gerekiyor, rica etsem detaylı anlatır mısınız?

@SF26 @michaelscofield arkadaşlar sizin PSU takilmasi konusunda bilginiz varsa rica etsem yardimci olur musunuz?

@BigBlue hocam MSI MAG A850GL PCI-E5 850W 80+ Gold PCI-e 5.0 tam modüler PSU'ya sahibim. Colorful White OC 5080 için bütçe çıkaramadığım için 5070 Ti alabildim. Şimdi bu PSU'dan çıkan 12VHPWR kablosunu nasıl takmam gerekiyor, rica etsem detaylı anlatır mısınız?

@SF26 @michaelscofield arkadaşlar sizin PSU takilmasi konusunda bilginiz varsa rica etsem yardimci olur musunuz?
Kabloyu direkt ekran kartına takacaksiniz normal kablo takar gibi.

Kabloyu karta oturturken çıt diye bir ses geliyor. Tam oturduğunu bu sesten anlayabilirsiniz. Dikkatlice bakarak korkmadan, panik yapmadan takabilirsin hocam.

Tamamdir. Peki 12VHPWR kablosunu direkt PSU'ya mi takacagim yoksa şu anki 3060 Ti takili oldugu kabloyla mi birlestirecegim?

@huskass, direkt PSU'ya takın. Dönüştürücü kabloyu kullanmayın. PSU'dan direkt karta girsin.

@huskass, tabii kullanın 2 kg yakın ağırlığı var. Ben kendim yaptım. Çevrenizde 3D yazıcısı olan bir tanıdığınız varsa ona rica edebilirsiniz.