Sektörün ileri gelen firmaları dışında bu tarz firmalar tercih edilmemeli. Bir firmanın müşteriye değer verdiğini müşteri memnuniyetinden anlayabilirsiniz. Zamanında comnet müşteri hizmetleriyle görüştüm, temsilci yeni müşteri almaya hiç niyetli değildi. Soğuk soğuk konuşuyordu. O nedenle Millenicom tercih ettim. 1 senedir Millenicom kullanıyorum.

Kullanmasın o zaman. Biz önermiyorsak bir bildiğimiz var ki önermiyoruz. Tüm forumlarda adı çok kötü olarak anılan ve kötü yorum yapan kişinin kendi izni bile olmadan aboneliğini sonlandıran bir sağlayıcı. Aşağıda bunun gibi bir ton konu var.

Kullanmasın o zaman. Biz önermiyorsak bir bildiğimiz var ki önermiyoruz. Tüm forumlarda adı çok kötü olarak anılan ve kötü yorum yapan kişinin kendi izni bile olmadan aboneliğini sonlandıran bir sağlayıcı. Aşağıda bunun gibi bir ton konu var.
Ve biz önermeyip sebeplerini anlattığımızda yine dinlemiyorlardı. Bu Comnet denen firma'nın müşteri hizmetleri mevzusu ortaya çıktığından beridir hiç kimseye kesin dille önermiyordum ve hala önermiyorum. Ancak ucuz diye insanlar müşteri hizmetlerinden kötü muammeleler görmeyi göze alıyorlar. Yapabilecek bir şey yok arkadaşlar. Ucuz firmaları tercih ettiğinizde işte başınıza bunlar geliyor. Bir bildiğimiz var ki önermiyoruz. Önermediğimiz için hatta tepki bile yiyoruz diğer kullanıcılardan.
Geçmeyin kardeşim. 200-300 TL'ye 100 Mbps'i veren düzgün firma yok. Bu firmaların tamamı merdiven altı ve müşteri memnuniyetinden tut sunucularına kadar her şeyiyle yerlerde. Bu firmanın halen nasıl kapanmadığına şaşıyorum. Müşteri memnuniyeti kötü, hat kapatma olayları var, şimdilerde yavaşlama var ve sebebini asla açıklamıyorlar. Müşteriyle aralarında kalın ve büyük bir duvar var gibi resmen.

Üstüne üstlük bir de gün satın alma var. Böyle sistemi olanlara da asla bulaşmayın. Bir sorun çıktığında bildiğiniz param boşa gitmesin diye çıkamıyor kimse böyle de takılıp kalıyorlar bu firmalara. Bazı kullanıcılar iyice nefret etmiş olacak ki günlerini içeride bırakıp başka firmalara geçiş veriyorlar. Ya da direkt gün fark etmeksizin hattı kapattırıp sıfırdan hat bile açtırıyorlar. Comnet asla ve asla bu durumlarda para iadesi yapmıyor. Üstüne de çıkıldığında sizinle iletişimi tamamen kapatıp tabiri caizse "engelliyorlar". Günleriniz içeride kalıyor yani akıtılan paralar içeride kalıyor. Ama ne hikmetse kullanan tonla kullanıcı var ve asla kapatılmıyor/lisansı iptal edilmiyor.

Kendilerine sorsanız en iyi internet hizmeti onlarda; TürkNet, Türk Telekom, Superonline, Kablonet'den vs. kat kat üstün firmalar kendileri. Kalan diğer tüm firmalar "çöplük" gibi. Bir de hala pişkin pişkin X hesaplarında düşük ping süreleri, en yüksek hız gibi tanıtım reklamları koymuşlar. Bazı insan tipleri vardır ya kendisini pahalı gibi gösteren ucuz insan tiplemesi, Comnet'de aynen bu şekilde bir firma.

Son düzenleme:
TurkNet altyapınız yoksa ya SansürOnlayn'a ya da HiçTelekom'a bağlısınız maalesef.

Kötünün iyisi de Sansür olduğu için Sansür tercih etmeye devam.
Açıkçası 75 Mbps TürkNet'e sundukları bağlantı ve esnek sistemlerine cidden şükediyorum böyle firmaları gördükçe. Cartnet, Cortnet, Zurtnet vs. seçip de başımı ağrıtamam. 3 yıldır ciddi anlamda memnunum. Fiyat meselesine şöyle bakıyorum ben: en azından paramla rezil olmuyorum, yasaklamalara takılmıyorum ve müşteri hizmetlerinden yardım istediğim zaman da gayet ilgili ve bilgili bir ekiple görüşüyorum. Türk Telekom kullandım 2009-2021 aralığında ve problem olduğunda gerçekten bilgileri yok. Ev telefonuna giden kabloyu modeme, modeme giden kabloyu telefona taktırıp hem telefonu kullanamama, hem de modemde 70 kbps hız görmeme sebep oldular :D. Üstüne de bir arıza ortaya çıksa 1 haftada zorla getirtiyordum saha ekibini eve.

Comnet gibi, GoodByeDPI'siz, VPN'siz, DNS'siz yasaklı sitelere erişim veren başka internet servis sağlayıcısı var mı?
TürkNet ve G-Net var. Diğer forumda da olduğu gibi burada da yasaklıdır diye tahmin ediyorum 2. firma. Anladınız siz.

Tek yapacağınız şey DNS değiştirmek olur bu 2 firmada. Ben Cloudflare kullanıyorum ve ilk Wattpad yasağı çıktığında etkilenmemiştim hiç bundan. Şu anki yasaklardan da etkilenmiyorum.

Neyse ki TurkNet kullanıyorum :)

Yalnız çok korktuğum bir şey var. Acaba Comnet de aynı Çiftlik Bank veya Thodex gibi dükkanı kapatıp aldıkları paralar ile kaçabilir mi? Çünkü Thodex'te de insanlar paralarını çekememişti, Thodex de "Sistemlerimizde sorun var, 6 saat içinde çözeceğiz" açıklaması yapmıştı. Fakat bu açıklamadan kısa bir süre sonra sosyal medya hesaplarını kapatmıştı ve Thodex'in kurucusu tüm parayı da alıp Arnavutluk'a kaçmıştı.

Comnet'in mantığı da ön ödemeli internet şeklinde olduğu için aklımda bir şüphe var. Acaba Comnet de 3/6/12 aylık hizmet paralarını almışken ve birçok kişinin Comnet'te günleri varken bir anda dükkanı kapatıp kaçar mı?

Yalnız çok korktuğum bir şey var. Acaba Comnet de aynı çiftlik bank veya thodex gibi dükkanı kapatıp aldıkları paralar ile kaçabilir mi? Çünkü Thodex'te de insanlar paralarını çekememişti, thodex de "sistemlerimizde sorun var, 6 saat içinde çözeceğiz" açıklaması yapmıştı. Fakat bu açıklamadan kısa bir süre sonra sosyal medya hesaplarını kapatmıştı ve Thodex'in kurucusu tüm parayı da alıp Arnavutluk'a kaçmıştı.

Comnet'in mantığı da ön ödemeli internet şeklinde olduğu için aklımda bir şüphe var. Acaba Comnet de 3/6/12 aylık hizmet paralarını almışken ve birçok kişinin Comnet'te günleri varken bir anda dükkanı kapatıp kaçar mı?

Çok komik olur.

Yalnız çok korktuğum bir şey var. Acaba Comnet de aynı Çiftlik Bank veya Thodex gibi dükkanı kapatıp aldıkları paralar ile kaçabilir mi? Çünkü Thodex'te de insanlar paralarını çekememişti, Thodex de "Sistemlerimizde sorun var, 6 saat içinde çözeceğiz" açıklaması yapmıştı. Fakat bu açıklamadan kısa bir süre sonra sosyal medya hesaplarını kapatmıştı ve Thodex'in kurucusu tüm parayı da alıp Arnavutluk'a kaçmıştı.

İşin bu kadar kötüye varacağını zannetmem. Zira Comnet pekçoğu gibi T.Telekom altyapısından sadece sabit internet hizmeti veren bir alternatif ISS değil. Aynı zamanda Türkiye'de iyi bilinen ve işlerini iyi de yaptıkları söylenen bir Data Center. Daha da doğrusu Data Center konusu esas faaliyet alanları. Bunu bir kalemde silip atamzalar; başları müşterilerle büyük belaya girer! Ama alternatif ISS olarak kepenk kapatabilirler; peşin topladıkları paraları öderler mi ne olur, nasıl olur; bilemem.